Film i TV

crvena ili plava?

Aside Banners

Matrix 4 stiže, Keanu Reeves opet u filmu!

Piše , Objavljeno

Matrix. Znaš tu trilogiju koja je čak i glupim ljudima dala neke filozofske okvire i teorije da se osjete pametnima. Stiže četvrti!

Film braće Wachowski (sada sestre Wachowski, poštujemo njihove izbore, ali jako nam je teško izraziti se i dati točnu informaciju) iz 1999. godine je bio revolucionaran za svoje vrijeme, a uskoro ćemo dobiti i četvrti dio priče.

Najveće blago interneta, Keanu Reeves, će se pojaviti i u četvrtom dijelu, zajedno s Carrie-Anne Moss, a i Lana Wachowski će raditi na filmu.

matrix 2

Radnju Matrixa znate, nema smisla da vas tlačimo sinopsisima, ali jedan je Neo (i ako malo razbacaš riječi dobit ćeš “One”, još malo “imam 12 godina i ovo zvuči smart” filozofije).

Keanu u posljednje vrijeme rastura, ponajviše zahvaljujući hit franšizi John Wick koja je dokazala da ne trebaš budžet od 300 milijuna dolara da snimiš hit akciju. Originalni Matrix će se krajem ovog mjeseca ponovno prikazivati u kinima kako bi se obilježio 20. rođendan filma.

Četvrti Matrix nakon svog ovog vremena je samo dokaz da filmskim studijima ponestaje ideja, ali nam je drago što ćemo dobiti nastavak, a ne samo reboot potpuno iste priče s mlađim glumcima.

Kada ćemo dobiti novi Matrix? Ne znamo, zasad nam je dovoljno što znamo da stiže.

TAGOVIblockbuster film keanu reeves matrix The Matrix