Film i TV

look... strijela

Aside Banners

Mislili smo da nam je već previše ekranizacija Robina Hooda – prevarili smo se, dajte nam još!

Piše , Objavljeno

Robin Hood, jedan od omiljenih nam junaka još otkad smo klinci bili – rastu njegovog mita u našim očima su pomogli i stripovi, Disney crtić, britanska humoristična serija koje se baš previše ni ne sjećamo te ludi Kevin Costner u ulozi Robina početkom devedesetih.

Nakon nekoliko adaptacija, posljednja koje se sjećamo je ona s Russellom Croweom, mislili smo da nas ništa više vezano za Robina Hooda ne može oduševiti, ali smo se prevarili. Evo nam i punog trailera za film “Robin Hood” – a kako drukčije će se zvati…

.

U svibnju smo dobili teaser trailer s nekoliko scena iz filma, ali došlo je vrijeme i za punu verziju koja nas je oduševila.

Robin Hooda glumi Taron Egerton koji nas je oduševio već nekoliko puta u svojoj karijeri, Little Johna glumi Jamie Foxx. Već ovdje je malo očito da je legendarna priča o pljačkašu bogatih/junaku siromašnih nešto drukčija jer Little John nikad ranije nije trenirao Robina Hooda umijeću borbe, a upravo to ćemo ovdje gledati.

Montaže treninga i pretvaranje slabašnih bića u borbene junake – nema nam ništa draže u filmskoj umjetnosti tako da nas je trailer itekako oduševio.

Eve Hewson će glumiti Marian, vrhunski Jamie Dornan (koji nas je malo razočarao prihvaćanjem gaže za trilogiju “50 nijansi”) će glumiti Willa Scarletta, a Ben Mendelsohn je očito postao glavni negativac u Hollywoodu pa će on tumačiti šerifa od Nottinghama.

Film stiže u kina 21. studenog, mi ćemo ga gledati već na premijeri.

TAGOVIakcija film Robin Hood taron egerton trailer

Komentiraj