Film i TV

i svi su plavooki

Aside Banners

5 mlađih glumaca koje bismo htjeli vidjeti u ulozi novog Batmana

Piše , Objavljeno

Nedavno smo saznali kako Ben Affleck sigurno neće glumiti u novom Batmanu koji je najavljen za 2021. godinu. Od trenutka kada je ovo izašlo u javnost, javnost je krenula nagađati tko bi mogao glumiti mladog Bruce Waynea. I dok prestižna uloga službeno još  nikome nije ponuđena, mi u međuvremenu možemo maštati o tome koga bi voljeli vidjeti u Batmanovu kostimu. Jedino “tvrdo pravilo” koje smo slijedili je da glumac pripada mlađoj generaciji budući da se film fokusira na mlađeg Brucea Waynea.

Ovo je naših 5 favorita za “The Batman”:

1. Iwan Rheon

Iwan Rheon at arrivals for HBO''s Post-Emmy Awards Party - Part 3, The Plaza at Pacific Design Center, Los Angeles, CA September 18, 2016. Photo By: James Atoa

Ok, znamo da je na prvu malo teško zamisliti da bi Iwan Rheon, utjelovljenje zla u liku sociopata Ramsay Boltona, mogao biti spasitelj Gothama, ali jednom kad odvojite Iwana od Ramsaya, shvatit ćete kako je savršen izbor za ulogu Batmana. Batman mora biti netko na van jak, pomalo mračan, a iznutra medvjedić dobroga srca. Također mora imati  dozu elegancije, biti snažan, ali ne prenabildan.

Iwan je već dokazao svu lepezu svojih transformacija i mogućnosti igranja od najvećeg psihopata do slatkog i zbunjenog lika kakvog ga se sjećamo iz prve sezone Misfitsa. Od njegova pogleda se ili ledi krv u žilama ili tope sante leda, a to je upravo ono što Batman mora biti- strašan prema svojim neprijateljima, dobričina prema slabijima.

Iako se ne nalazi ni na kakvim listama za potencijalnog Batmana, ovaj velški glumac i pjevač, naš je prvi izbor.

2. Nicholas Hoult

Nicholas Hoult at arrivals for The National Board of Review Gala Honoring the 2015 Award Winners, Cipriani 42nd Street, New York, NY January 5, 2016. Photo By: Derek Storm

Photo By: Derek Storm

Hoult je zasigurno jedan od boljih glumaca ispod 30 godina ispred kojeg je velika karijera. U to nas je prvo uvjerio u Skins-ima, zatim glumeći pametnog superheroja u X-menu, a odlično utjelovljujue i snobovskog i moćnog člana visokog društva u Favoriteu. A iznenadio nas je i kao lud, ali suosjećajan Nux u Mad Max-u. Da ne spominjemo da je rasturao još  kao dječji glumac u filmu “About a Boy.”

Od izgleda do stava, ima sve što mladi Bruce Wayne treba imati i zato je upravo on naš drugi izbor.

3. Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal at arrivals for EVEREST Premiere, TCL Chinese 6 Theatres (formerly Grauman''s), Los Angeles, CA September 9, 2015. Photo By: Dee Cercone

Photo By: Dee Cercone

Iako Jake nije naš prvi, a ni drugi izbor, ipak je u top 3 favorita za novog Batmana, a od svih navedenih ima i najobjektivnije šanse da uđe u njegovo odjelo. Naime, za Gyllenhaala se već šuška da bi mogao biti potencijalna zamjena za Afflecka, a ni sam nije opovrgnuo te glasine. Iako nam u njegovim plavim očima fali neke ludosti koju imaju i Iwan i Nicholas, sigurni smo da bi Jake bio na nivou  uloge.

Kad mu je već izmaknuo Spiderman, držimo mu palčeve za Batmana. Ali, samo u slučaju da ni Iwan ni Nicholas nemaju šanse.

4. Jack O’Connell

Jack O''Connell at a public appearance for Jack O’Connell Visits Empire State Building, Empire State Building, New York, NY May 9, 2016. Photo By: Derek Storm

Photo By: Derek Storm

Jack O’Connella se, baš kao i Nicholas Houlta, prvo sjećamo iz Skinsa. Nakon serije snimio je još mnoštvo filmova, ali Batman bi ga definitivno lansirao u orbitu. Da je O’Connel jedan od ozbiljnih favorita za ovu ulogu, pričalo se još na jesen, te navodno  i redatelj Matt Reeves i Warner Bros misle da bi bio dobar izbor. A mi ne bi imali ništa protiv jednog ginger Batmana.

5. Robert Pattinson

British actor Robert Pattinson with his Festival President's Award after the closing ceremony of the 53rd Karlovy Vary International Film Festival in Karlovy Vary, Czech Republic, 07 July 2018. Pictured: Robert Pattinson Ref: SPL5008734 070718 NON-EXCLUSIVE Picture by: SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: +39 02 4399 8577 Sydney: +61 02 9240 7700 photodesk@splashnews.com World Rights, No Czechia Rights, No Slovakia Rights (Newscom TagID: spnphotosnine203583.jpg) [Photo via Newscom]

Photo by: SplashNews.com

Ok, spustite oružje, prošle su već godine od Twilighta, a Pattinson je dovoljno dobar glumac da ne zaslužuje da ga pamtimo po ulozi zaljubljenog vampira čitavu karijeru. Ima šarm, visinu, misterioznost i udovoljava gotovo svim kriterijima da bi mogao utjeloviti mladog Waynea i maknuti se od cijele Twilight sage. Sviđa nam se kao lik i zbilja ga želimo pamtiti po nečemu boljemu, a što bolje od Batmana?

 BONUS: Tom Hardy

Znamo da je ovo nemoguće jer je već glumio Batman villiana, ali budući da će novi film biti reboot, svašta se može dogoditi i uvijek možemo sanjati.

Please?

via GIPHY

Koga bi vi voljeli vidjeti kao novog, mladog Batmana?

 

 

TAGOVIben affleck film glumac the batman

Komentiraj