Film i TV

kad te kimbo slajsne

Aside Banners

MMA legenda Kimbo Slice dobiva biografski film – glumit će ga jedna od zvijezda Black Panthera

Piše , Objavljeno

MMA legenda i Internet legenda Kimbo Slice je napustila svijet 2016. godine, a već dobivamo biografski film. Sudeći prema izboru glavnog glumca – bit će dobro!

Black Panther je jedan od najboljih filmova godine, blockbuster koji je nadmašio sva očekivanja, neki se čak kunu da je najbolje uprizorenje nekog strip junaka svih vremena, a mi smo poprilično zadovoljni viđenim. Triput viđenim.

Jedna od zvijezda filma je svakako M’Baku – član vegetarijanskog plemena afričkih ratnika kojeg glumi Winston Duke, glumac za kojeg su znali samo fanovi “pristojne-ali-nikad-odlične” serije Person of Interest.

mbaku winston duke black panther

Iznenadio je apsolutno sve i ponude su počele pljuštati. Ponuda koju je prihvatio je uloga Kimbo Slicea u novom filmu Backyard Legend. Može!

Postoje dva žanra filmova u kojima se moguće lako i jeftino (za produkciju) dokazati – a to su boksački filmovi, odnosno filmovi o borilačkim sportovima u ringu te biografski filmovi, a jackpot je pogođen kada se dva žanra ukrižaju.

De Niro u Raging Bullu, Denzel Washington u Hurricaneu, Jake Gyllenhall u Southpawu, Will Smith u Aliju – niz se uvijek može nastaviti.

Kimbo Slice nije bio boksač, on je bio ulični brawler koji je stekao svjetsku slavu te se infiltrirao u svijet MMA borbi gdje je gradio karijeru sve do smrti 2016. godine kada je napustio svijet u 42. godini svog života.

Na filmu će ga tumačiti upravo Winston Duke, čovjek koji svojom fizičkom veličinom, ali i karizmom može utjeloviti Kimbo Slicea. Dugogodišnji Sliceov prijatelj, ali i menadžer, Michael Imber je izjavio kako nisu mogli pronaći boljeg Kimba za ulogu, a mi se slažemo.

Ne zna se kada će film u produkciju, ali ovo su odlične vijesti, treba nam još jedna dobra sportska drama uz koju ćemo liti suze i stiskati šake u euforiji nakon pobjede dobra.

TAGOVIbiografski film black panther kimbo slice MMA sportski filmovi winston duke

Komentiraj