Film i TV

novi projekt

Aside Banners

Monty Pythonovci se okupljaju na novom filmu

Doduše, ne radi se o novom nastavku legendarnog serijala, no veći dio originalne postave Monty Pythona sudjelovat će u snimanju britanske znanstveno fantastične komedije.

Piše , Objavljeno

Monty Python ponovno zajedno

Monty Python ponovno zajedno


John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin i Terry Jones okupit će se u novom zajedničkom projektu bivših Pythonovaca, SF komediji Absolutley Everything, koji će kombinirati igrani film i animaciju, odnosno CGI. Jones će režirati film, dok će četverac posuditi glasove “grupi tuđinaca koji jednom zemljaninu podaruju moć da čini apsolutno bilo što, kako bi vidjeli kakav će nered napraviti.”

Do potpunog okupljanja nedostaje im još dogovor s Ericom Idleom, s kojim se navodno pregovara, dok je preostali šesti član grupe, Graham Chapman, preminuo 1989. godine. Doduše, Idle i Cleese navodno nisu baš na ‘ti’ u zadnje vrijeme – zbog love, naravno, pa se pitamo koliko je to stvar “pregovora”…

Robin Williams bi se također trebao pridružiti postavi filma čiji je navodni budžet oko 20 milijuna dolara, a početak produkcije predviđen je za ljeto 2012. godine. Jones se ograđuje da ovo nije film Monty Pythona, no u dobroj staroj pajtonovskoj tradiciji, četverac će posuđivati glasove različitim likovima.

Monty Python je bio, i naravno još uvijek je, apsurdna satira i epitom britanskog humora, pa ako smo vam ovime samo potakli nostalgiju, evo nekoliko klasičnih isječaka iz doba najveće slave Pajtonovaca:

TAGOVIkomedija monty python okupljanje

Komentiraj