Film i TV

suza suzu prati

Aside Banners

Moraš vidjeti drugi način na koji je Natasha umrla u Endgameu, odluči za sebe jesu li promašili s odlukom

Piše , Objavljeno

Ako želiš do Soul Stonea, moraš žrtvovati nešto što ti je milo. Zato je scena s Thanosom i Gamorrom bila vrhunska, ali istovremeno teška. Hawkeye i Natasha su također bili na litici, znaš kako je završilo. Ako ne znaš… Tu je.

Ako smo ti spoilali Endgame – realno, nije te ni zanimao film inače bi bio pogledan davnih dana. Black Widow umre tako što se žrtvuje kako Hawkeye ne bi morao, on će dobiti obitelj nazad ako akcija putovanja kroz vrijeme uspije. Postoje i tumačenja kako se ona nije žrtvovala kako bi Hawkeye “izgubio nešto do čega mu je stalo” (nju, jel) nego da je žrtvovala čitav svoj život sa svojom novom obitelji – Avengersima. Nama je jedini bed u tom što su u dva nastavka zaredom bacili ženu s litice.

Scena koja je završila u filmu s Hawkeyeom i Natashom je zapravo ponovno snimljena jer su odlučili da je prva verzija scene moooožda malo too much. Evo prve verzije scene, možda je previše lasera u filmu koji ionako ima previše akcije.

Tko su ovi likovi? A Thanosova ekipa neka, naravno da je lik skužio.

Internet is divided! Nakon što smo dobili i ovu alternativnu scenu Natashine smrti, puk ne može odlučiti koja scena je trebala biti u filmu. Ne znamo ni mi.

Black Widow film ne znamo kad stiže. Idemo opet gledati Infinity War pa Endgame.

TAGOVIavengers Black Widow Scarlett Johansson