Film i TV

keanu na mračnu stranu

Aside Banners

Može li Keanu Reeves kao Jedi spasiti Star Warse od propasti? Ako je suditi po ovom traileru – može!

Piše , Objavljeno

Internet je predivna stvar, demokratizacija tehnologije isto tako. Dobili smo konceptualni trailer, a nismo ga ni tražili. Konceptualni trailer znači da nema filma s Keanuom na vidiku, ali da je jedan korisnik Youtubea odlučio da ga treba biti.

Sastavio je trailer od različitih scena iz Star Wars svemira, ali i Keanuovih drugih filmova. Tu i tamo je ubacio pokoji lightsaber. Ne izgleda preuvjerljivo, ali nam daje prostora maštanju.

Keanu u filmu baziranom na najboljoj Star Wars igri svih vremena, RPG-u Knights of the Old Republic? Mokri snovi, prijatelji naši.

Možda nam sad spominješ mater tiho u sebi jer ništa od Keanua u Star Wars univerzumu (ili glasno sa suzama u očima i podrhtavajućom donjom usnicom), ali mi smo isto mislili kad smo iščeprkali ovu vijest.

Fanovi su oduševljeni idejom, a Internet je zaljubljen u Keanua već godinama zahvaljujući njegovoj skromnosti i jedinstvenoj osobnosti. Već smo pisali zašto je Keanu najveći car, ali sa spašavanjem Star Wars svemira koji je pao na niske grane bi bio ultimativni car. Razbacujemo se riječima, znamo, ali kad ga volimo. I Star Warse volimo, ali ih je teško voljeti.

Sigurni smo da bi čak i ljudi koji ne vole Star Warse, išli gledati film samo da vide Keanua. O njegovoj zvjezdanoj moći dovoljno govori činjenica da će Matrix 4 i John Wick 4 biti premijerno prikazani na isti dan – iako ih rade dva potpuno različita studija.

TAGOVIjohn wick keanu reeves matrix star wars