Film i TV

ajde što prije

Aside Banners

Može li Oscarovac Mahershala Ali spasiti True Detective? Prvi trailer je tu!

Piše , Objavljeno

Prvu epizodu prve sezone True Detectivea smo jedva pogledali. Znaš, posao, žene, deprivacija sna pa onda jednostavno potoneš kada nešto gledaš… Nije baš išlo glatko, ali smo odgledali. Nakon toga pauza od mjesec dana, nismo se zakačili moglo je čekati. I onda sve ostale epizode u jednom momentu, momentu koji je trajao od mraka do jutra.

Woody Harrelson i Matthew McCounaghey su nas osvojili, čudnovata priča nas je u potpunosti obuzela, takav poriv za binge-gledanjem nismo osjetili godinama. Nic Pizzolatto je napisao savršenu sezonu, a sve je režirao Cary Fukunaga.

Na našu žalost, druga sezona nije bila ni blizu prvoj sezoni i malo nas je pustio hype koji smo inače doživljavali kada vidimo te dvije riječi. True. Detective.

HBO je odlučio stati na loptu, sačekati s trećom sezonom kako bi se sve posložilo onako kako i priliči njihovim velikim produkcijama u koje polažu nade i ulažu dolare. Tri godine je prošlo od druge sezone.

I evo je… Sada imamo Mahershalu Alija, čovjeka kojeg znamo iz House of Cardsa, iz Luke Cagea te iz Oscarom nagrađenom Moonlighta. On je u glavnoj ulozi, nada odjednom opet postoji.

Prvi trailer izgleda kao da bi mogao biti na tragu prve sezone, ali morat ćemo sačekati siječanj kako bismo saznali koliko su nam očekivanja opravdana.

.

TAGOVIhbo mahershala ali serije true detective

Komentiraj