Film i TV

vraća se Kermit

Aside Banners

Muppeti ove godine stižu u kina, najavljuju ih OK Go

Krajem godine u kina će stići novi film s junacima iz naše mladosti: Kermit, Miss Piggy i ostali Muppetovci se vraćaju!

Piše , Objavljeno

Muppeti

Muppeti

Tek sada kad smo zavirili na stranice Wikipedije shvatili smo da je The Muppet Show sniman samo pet sezona (ukupno 120 epizoda), iako nas prati osjećaj da smo u njemu uživali čitavo djetinjstvo… i još koju godinu kasnije. Zato se jako veselimo prilici da ispratimo još jedan Muppet Show, iako od Disneyjeve produkcije ne očekujemo previše.

Odlično nam je sjela ideja da se snimi Muppets:The Green album, album s najpopularnijim muppetovskim songovima iz starih epizoda, obrađenih u novim aranžmanima i s izvođačima poput Weezera, The Fray, My Morning Jacket i drugih. OK Go, koje vjerojatno bolje pamtimo po originalnim spotovima, udružili su se s Muppetima i snimili uvodnu stvar.

Film u američka kina stiže za dan zahvalnosti, a odmah potom trebao bi krenuti i u domaće dvorane. Muppete je režirao James Bobin, a scenarija se ulovio Jason Segel, koji tumači i glavnu (ljudsku) ulogu u filmu, a ujedno je i najzaslužniji za realizaciju projekta budući da su upravo on i Nicholas Stoller (redatelj Preboljeti Sarah Marshall) Disneyu predložili revival Muppeta. Uz njega, Amy Adams, i brojne Muppete u filmu se pojavljuju:Mila Kunis, Emily Blunt, Zach Galifianakis, Jack Black, legendarni Dany Trejo, Katy Perry, Ricky Gervais i mnogi drugi.

TAGOVIfilm Jason Segel muppeti OK Go The Muppet Show The Muppets

Komentiraj