Film i TV

marvel izvlači najgore od ljudi

Aside Banners

Na čijoj ste strani? Ona se dopisivala u kinu tijekom Čuvara Galaksije 2, on ju tuži za 115 kuna

Piše , Objavljeno

Pravila ponašanja u kinu su jednostavna – nemoj šutati sjedalo ispred sebe, nemoj pričati tijekom filma i u novije vrijeme – nemoj oslijepiti sve oko sebe svojim smartphoneom. Čak je i ono “pravilo” o unošenju svojih grickalica u redu zaobići, ali ova tri navedena probaj ispoštovati.

To nije pošlo za rukom 35-godišnjoj gospodični koja je slala poruke tijekom kinohita Čuvari Galaksije, a gospodin koji ju je izveo na spoj zahtijeva novac natrag… U pitanju je 17 dolara, ili 114 kuna prema današnjem tečaju. Prava tužba. Odvjetnici, sud, sve…

Par se upoznao online, ovo im je bio prvi spoj, a vjerojatno i zadnji.

Gospodin je izjavio kako je 10-20 puta aktivirala mobitel u petnaestak minuta kako bi čitala i slala poruke nakon čega joj je rekao da se ide dopisivati van. Ona je to i napravila i nije se vratila ikad više.

Previše je ovo teenage drame za osobe koje su debelo zagazile u tridesetu, još su i singl. Ako ne popravite svoje ponašanje mogli biste i ostati singl zauvijek. Ono što nas najviše zabavlja je da je ova priča došla i do redatelja filma Čuvari galaksije koji je na Twitteru izrazio sljedeće:

I… Tko je u pravu? Gospodin ili gospođa? U svakom slučaju, tužbe su nepotrebne, a to je primijetio i predsjednik Alamo Drafthousea, kino multipleksa u Austinu u Texasu gdje se sva ova drama odvijala pa je gospodinu Brandonu Vezmaru (da, to je taj lik kojeg bismo mogli zvati tužibaba) ponudio poklon bon od 17 dolara da zaboravi na sve što se dogodilo.

TAGOVIbizarno čuvari galaksije

Komentiraj