Film i TV

udri ga nije ti brat

Aside Banners

Nabrijala nas scena u kojoj Stallone i Michael B. Jordan spariraju – kad će više taj Creed u kina?

Piše , Objavljeno

Evo skačemo po uredu, pustili smo si Wu Tang i odrađujemo taj shadowboxing session. I sve zbog jedne jedine fotke koju ćemo jednom morati isprintati i uokviriti koliko je dobra.

Stallone je uputio nekoliko udaraca prema Jordanu, a u pozadini vidimo redatelja Stevena Caplea Jr. Još uvijek ne znamo što možemo očekivati od redatelja jer mu je ovo tek drugi igrani film nakon The Landa, ali mislimo da ima potencijala – pogotovo s obzirom da su svi ostali elementi tu i dokazano funkcioniraju.

Da, jasno nam je što neki od vas misle – pišete priču o Instagram postu. Ne, pišemo priču o uistinu odličnoj fotografiji koja predstavlja prošlost, sadašnjost i budućnost jedne franšize, ali i filma. Ako Creed II bude uspješan kao i prvi, ova fotka bi mogla biti jedna od onih koje ćete gledati za 50 godine kao što danas gledamo na fotke sa snimanja Paklene naranče ili Ratova zvijezda. Ipak je ovo Stallone!

Prvi Creed nas je pozitivno iznenadio, Ryan Coogler i Michael B. Jordan su odradili vrhunski posao, a nakon Rocky šestice smo mislili da nema apsolutno nikakve nade za franšizu.

Adonis je sin Apolla Creeda, jednog od najvećih (fiktivnih) boksača svih vremena koji je umro u ringu nakon susreta sa sovjetskim strojem – Ivanom Dragom. Vremena su se promijenila, Sovjetski savez više ne postoji, ali Drago je još uvijek tu. I njegov sin je aktivni boksač koji Apollu stoji na putu prema svjetskoj dominaciji. Naravno, tu je i osveta. Kakav bi to film bio bez osvete tragičnog preminulog oca?

Ne vjerujemo da će film previše zaći u patetiku, pozitivni smo i čekamo rezultate.

TAGOVIboks boksački filmovi creed film rocky sportski filmovi sylvester stallone

Komentiraj