Film i TV

samo venom!

Banner 300

Najavljen film o Venomu – našem najdražem Spidermanovom neprijatelju!

Piše , Objavljeno

Sony je najavio film o Venomu – vjerojatno našem najdražem liku iz stripova koji nije Duh sa sjekirom.

Datum izlaska filma je 5. listopad 2018. godine, a šuška se da bi film mogao režirati Alex Kurtzman (The Mummy) iako je Sony to zanijekao triput prije nego je pijetao zakukurikao.

c022e174d4a94b8c5beabd3ca9e9b3d099b1698572febccbb1dfb1d157c970ea

Ono čega se bojimo je žešći fejl jer ipak je u pitanju Sony. Isti onaj Sony koji je uzeo Andrewa Garfielda za reboot Spidermana s planom proširenja Spidey svemira, čiji bi dio bio i Venom, samo da bi sve zapalili nakon dva prosječna filma i prodali Spidermana Marvelu pod krinkom suradnje. Da, možda Sony još ima prava na Spidermana, ali Marvel diktira sve korake.

Venom je izvazemaljski simbiot koji treba tijelo domaćina, a spustio se na Zemlju i izabrao Eddieja Brocka, klasičnog sportaša (ili u nekim verzijama osramoćeni novinar) iz Peter Parkerove škole. Postane snažan, postane Spidermanov neprijatelj, ako ne i najveći.

Internetom se čak počela širiti zanimljiva teorija da je film Life s Ryanom Reynoldsom i Jakeom Džilenhalom (život je kratak da mu pišemo prezime kako treba) prequel Venomu. U Lifeu astronauti i svemirski znanstvenici otkriju život na Marsu koji ispadne ne baš jako prijateljski raspoložen. Sony je kuća iza Lifea i iza Venoma, jedan od scenarista Lifea je napisao scenarij za film o Venomu koji nikad nije snimljen, a u traileru se pojavuljuje i scena iz Spidermana 3 – iako ništa posebno, samo je u pitanju stock snimka rulje kako uplašeno gleda u nebo.

Čini se da ipak nije prequel, ali ćemo svejedno gledati Life. I Venoma kad izađe.

Venom se pojavio i u trećem Raimijevom Spider Manu, ali taj film je patio od previše problema, od kojih je jedan svakako bio i previše zlikovaca na ekranu. A i Eric iz Ludih sedamdesetih je izabran da bude Venom. A-a. Fejl.

Screenshot_11

Nadajmo se da Sony neće ispustiti loptu s ovim novim Venomom. Kažu da nikako neće biti povezan sa Spidermanovim novim filmom nazvanim Homecoming gdje Spideya glumi Tom Holland. Ali Venom bez Spidermana nema smiiiiisla. Znači li to da ćemo dobiti još jednog Petera Parkera? Glava nas boli.

TAGOVIfilm marvel sony spiderman venom

Komentiraj