Film i TV

boys will be boys

Banner 300

Najbolja superjunačka serija će dobiti drugu, sudeći prema traileru još luđu sezonu

Piše , Objavljeno

Nekoć je Netflix bio dom najboljih superjunačkih serija kad su počeli s Daredevilom i Jessicom Jones, ali po redakcijskom ukusu je sve superjunačke serije prešišala Amazonova serije The Boys nastala prema istoimenom stripu Gartha Ennisa i Daricka Robertsona.

Sama premisa nas je osvojila. Superjunaci su popularni kao i u Marvel i DC-svijetu, samo ovdje rade za veliku korporaciju koja im odrađuje marketing te ih koristi za prodaju apsolutno svega. Kao svijet u kojem David Beckham prodaje sve od žileta do lokomotive, samo što je još uz to i superjunak. Ludnica. Ako niste gledali prvu sezonu, sad je vrijeme da nadoknadite.

Zašto je serija toliko luda? Jer su seriju stvorili Evan Goldberg i Seth Rogen koji su se opako bacili u ekranizacije stripova, rade i na Ninjama Kornjačama.

Mračna i smiješna, ekstremno nasilna (lik nalik na Flasha je samo protrčao kroz djevojku jednog od glavnih likova, u rukama su mu ostale samo njezine ruke. how f?cked up is that??), baš je to ono što trebamo u ovim ludim vremenima. Serija je toliko dobra da ju ne može pokvariti ni britanski naglasak Karla Urbana.

Pogledaj trailer da vidiš što nas čeka u drugoj sezoni.

Serija stiže na Amazon Prime 4. rujna ove godine, a jedino što nas boli je što izlazi po jedna epizoda svaki tjedan. Netflix nas je razmazio.

TAGOVIstrip superjunaci the boys