Film i TV

zbogom stvarni živote

Aside Banners

Najbolje serije koje se vraćaju u 2019. godini

Piše , Objavljeno

Serije koje smo pozorno pratili i uvijek željno iščekivali nove sezone, u 2019. godini su opet s nama i jedva čekamo ne imati život.

1. Game of Thrones

Sezonu 7 najpopularnije serije ikada pogledali smo u kolovozu 2017. HBO je nedavno najavio da će se osmu i posljednju sezonu Game of Thrones premijerno prikazati u travnju 2019. Je li moguće da ćemo napokon saznati konačnu sudbinu Johna Snowa, Daenerys Targaryena i ostatka Westerosija?

2. Brooklyn Nine-Nine

U 2019. gledati ćemo i zadnju sezonu najdraže policijske serije. Peta sezona završila je vjenčanjem Amy i Jakea, nakon čega su fanovi poludili kada je FOX otkazao buduće sezone. Kako je oko otkazivanja nastala poprilična frka, već se drugi dan NBC odlučio preuzeti seriju. U svakom slučaju, premijera nove sezone stiže nam već 10. siječnja.

3. Stranger Things 3

Nakon godinu dana bez ikakvih novosti o našoj voljenoj djeci iz Hawkinsa, treću sezonu Stranger Things napokon ćemo gledati u 2019. Datum premijere još nije poznat, ali spekulira se da bi nova sezona mogla izaći na ljeto. U svakom slučaju, veselimo se novim avanturama ekipe iz Hawkinsa.

4. True Detective

Iako je druga sezona True detectiva bila svojevrsno razočaranje nakon genijalne prve sezone, i dalje je to odlična serija čiji nas trailer treće sezone, u kojoj duo čine Mahershal Ali i Stephen Dorff, prilično veseli.

5. Big Little Lies

big-little-lies

Velike male laži je bila jako dobra serija koja je svoju priču završila krajem prve sezone i za razliku od većine serija, nije ostavljala nikakve repove koji bi opravdali drugu sezonu. Iz tog razloga, koliko god tužni bili što je serija završila, novu sezonu nismo baš očekivali. Ali obzirom na popularnost prve, mogli smo pretpostaviti da će TV kuće već naći načina i razlog da seriju vrate na TV ekrane. I to su učinili ni više ni manje nego s Meryl Freaking Streep koja će glumiti Perryjevu majku koja želi istražiti što se dogodilo njenom sinu. Trailer još uvijek nije izašao, kao ni točan datum premijere tako da nam je cijela druga sezona još uvijek jedna velika zagonetka.

6. The Handmaid’s Tale 3

Sluškinjina priča smještena je u distopijskoj budućnosti koju karakterizira potpuna potlačenost žena koje služe kao konkubine i sluge svojim patrijarsima unutar totalitarnog sistema gdje ženska prava zapravo ne postoje. Serija je već s prvom sezonom imala ogroman uspjeh, a druga sezona je nadmašila sva očekivanja, posebice finalna epizoda koju je gledalo duplo više ljudi nego što je gledalo finale prve sezone. Iako još uvijek nemamo datum, očekuje se da će se i treća sezona početi prikazivati kada i prve dvije, u travnju ili svibnju.

 

TAGOVIBig Little Lies Brooklyn 9-9 Game of Thrones serije stranger things The Handmaid's Tale true detective

Komentiraj