Film i TV

jokey jokey

Banner 300

Najbolji Joker ikad? Dali bismo Joaquin Phoenixu Oscara samo na temelju trailera

Piše , Objavljeno

Poremećen. Simpatičan u isto vrijeme. Žalimo ga i bojimo ga se u isto vrijeme. Ovo je možda najljudskiji prikaz Jokera ikad. Heath je bio genijalan u svojoj ludosti, Letoa nećemo puno spominjati, Nicholson je bio luda karikatura, ali Phoenixova interpretacija nam se čini tragična.

Novi (ujedno i posljednji) trailer nam u dvije i pol minute daje dodatan uvid u lika, a ne možemo dočekati premijeru na kojoj ćemo napokon vidjeti svaku sekundu pretvaranja Arthura Flecka u zlokobnog Jokera.

.

Gotham je tužan grad, vizualna estetika film smješta na početak osamdesetih što je vrhunski izbor s obzirom na grad koji je uzor Gothamu. New York je u to vrijeme također bio u rasulu tako da u potpunosti razumijemo ovaj izbor, a atmosfera je tom odlukom zacementirana. Fleck je stand up komičar kojem baš i ne ide pa se tijekom dana odijeva u klauna kako bi preživio. Fast forward >>> postane Joker. Ovaj dio između nas zanima. Ne možemo očekivati Batmana, ali nas očekuje vrhunska glumačka postava. Phoenixa već znate, ali će tu biti i Robert De Niro, Zazie Beetz koja glumi romantični interes Arthura Flecka, Marc Maron… Todd Phillips režira ovo čudo od filma, navijamo da bude izvanserijsko.

Premijera u kinima? 4. listopada.

I moramo užicati ovaj plakat na blagajni.

View this post on Instagram

Finalni plakat za DŽOKERA je stigao! #jokermovie

A post shared by Blitz Srbija (@blitz_srbija) on

TAGOVIDC film joaquin phoenix joker