Film i TV

da i to vidimo

Aside Banners

Najdraža serija tvog oca dobiva reboot, upetljan i Vin Diesel

Piše , Objavljeno

Detektivi Crockett i Tubbs se vraćaju na male ekrane – i na one još manje, ako si frik koji serije gleda na mobitelu. Izvještaji govore kako su se Vin Diesel i Chris Morgan, dvojica glavonja iza franšize Brzi i žestoki, udružili i planiraju napraviti reboot klasične buddy-buddy policijske serije Poroci Miamija (Miami Vice).

Nikad nismo gledali original onako kako to serija zaslužuje, bez obzira koliko Don Johnson bio kul u seriji i koliki utjecaj je izvršio svojom pojavom na našu viziju osamdesetih godina. Original je išao od 1984. pa sve do 1989. godine, a u njemu su Sony i Ricco bili undercover policajci u bijeloj Ferrari Testarossi.

Michael Mann je producirao originalnu seriju, a 2006. godine je i pretvorio seriju u film s Colinom Farrellom i Jamiejem Foxxom, trebao je biti i nastavak, ali je Jamie Foxx postao naporan nakon što je osvojio Oscara. Na kraju ništa od tog projekta, možda i bolje jer nam je i prvi film bio dosadnjikav.

Diesel i Morgan zvuče kao savršen par za oživljavanje serije sa seksi djevojkama, brzim autima i frenetičnim obračunima u tropskom okruženju. Iako se serija radi za NBC (znači mrežnu televiziju, ne kablovsku na kojoj je oke biti eksplicitan), dat ćemo joj šansu. Ipak je u pitanju Vin Diesel.

TAGOVIakcija brzi i žestoki don johnson miami vice poroci miamija serije vin diesel

Komentiraj