Film i TV

Čiko aj da vama sudim bolje, a?

Aside Banners

Najmanje talentirani članovi žirija u talent showovima

Piše , Objavljeno

Lako je suditi drugima, ali kako je to kada se vama sudi? Ideshu će presuditi publika, ali Idesh sudi članovima žirija talent showova. Prst nam je na X-u!

Znam što se pitate, pa ima li uopće talentiranih? Nećemo sad tako, možda većina jesu bezvezni i bezlični, ali neki barem znaju, recimo, pjevati. Kad na stejdž izađe dijete od 15 godina s 150 puta više talenta od cijelog žirija zajedno, to je prizor kojeg vrijedi vidjeti. Što mislite kako se oni tada osjećaju? Pa nije im lako sigurno. Vjerojatno prvo misle kako bi najrađe opsovali onom tko je smislio taj krvavi talent, ali onda jezik pregrizu (kao Džibo) i sjete se da im ovo plaća račune i kredite i kuće i bazene i sve te predobre glupe pizdarije na koje su navikli. Usto, karijera im možda nije na nekom vrhuncu i nakon dugo vremena ponovno su na televiziji i to u udarnom terminu, pa ima da se smješkaju kao nikad dosad.

Kod nas u talent showovi puno skromniji nego vani, ali su na istu shemu tako da većinom i žiri u nas skida uloge koje gledaju na stranoj emisiji za koju imaju licencu. Imaš jednog koji je uvijek protiv, jednog obrnuto i jednog neutralnog, realnog, na good cop bad cop spiku.

No pustimo mi sad jeftine trikove, ajmo vidjeti tko su kraljevi (ne)talenta, a sjede u žiriju talent showa. Ah, ta ironija.

Tulisa

Tko je ovo? Većina ima isto prvo pitanje kada ugleda misterioznu Tulisu. E pa Idesh će vam sad otkriti tko je ova anonimna poznata osoba. Tulisa je poznata po tome da bila dio žirija u X factoru u Velikoj Britaniji. A kažu da vani je sve pošteno i nema preko veze? Ima jedan album iza sebe, The Female Boss, i pjesme su takve kakve jesu, ali uglavnom jesu. Također posjeduje i neku snimku sexa, kažu. Ne vrijedi trošiti riječi, stisnuli smo onaj X koji označava kraj nastupa odavno.

Anđa Marić

Ok, bolja je u žiriju od Tonija, priznajemo, ali opet ne zna pjevati, i simpatična je baš zato jer je dok je bila član žirija u HTZ-u i sama za sebe to rekla. Treba se znati našalit na svoj račun. Pošteno, ali pustimo poštenje, Anđa je ipak pjevačica ili bar pojavljivačica, ne sad na Vlatka Pokos razini ali ipak je pojavljivačica.

Bila je prva pratilja na nekom izboru za miss, a bila je i pjevačica grupe Flare, što nije drugo trajalo. Nakon toga se preselila u Sloveniju, bila član grupe Kisha, koji su radili neku vrstu elektro etno mađarska glazbe. Da, zvuči smješno, ali kažu da je čak i valjalo. Navodno su je izbacili iz HTZ-a jer nije odgovarala kestenolikom kralju hrvatske estrade Toniju C. U svakom slučaju, barem nije gora od svog brata. Čujemo da ima problema u Sloveniji i sve najbolje joj želimo, ali X je odzvonio.

David Hasselhoff

Tko je još dobio ljubavnu pjesmu od lika? Pomalo previše priznajemo, ali bivša zvijezda megapopularne serije o mudrosti plivanja i trčanja na plaži, legendica Mitch Buchanon je dobio skladbu od ovog simpatičnog ali pomalo sjebanog stalkera.

Has, koji je inače imao i pjevačku karijeru i bio jako popularan u Njemačkoj i Austriji sa svojih hitovima “Limbo you, limbo me” i sličnim. Lik je inače bio dosta lucidan i bacao prilično dobre fore, ali su ga maknuli jer je imao problema s alkoholom a to nije dobro za mladež. Sori brate, X je u pitanju, ali imaš pivo od nas.

Britney Spears

Najpopularnija s naše top liste. Šta reći o Britniki? Radila je tu kao bezazlenu-a-ustvari-zlu-pop glazbu za djecu s kojom je zaradila brdo para, usput je jednom i prolupala i to pred kamerama i cijelim svijetom. Cijenimo ju zbog rokenrola, šišanja na ćelavo i sličnih stvari. Još više zato jer je nema pojma pjevati, a uzima kintu žešće.

Dio je žirija u zadnjem X factoru u Ameriki, I tu je bila mentor nemoguće talentiranoj Carly Rose Sonenclar kojoj je dala sve moguće krive savjete, a opet možda su ti krivi savjeti ustvari dobri. Zna Britnika, ali to nije dovoljno za prolaz, džabe i pare i Grammyi, stisnuli smo X.

Sead “Zele” Lipovača

Imidž je najvažniji, a zezancije nema u rok n rolu, kaže Kralj solaža koji ovdje solira na tronu. Jednostavno rečeno, mogu se Britney i svi silni likovi truditi, ali džabe. Taj jedan jedini frontmen heavy rock (da heavi rok, znam) grupe Divlje jagode, i jedan od najboljih, ma ustvari najbolji solo gitarista na području bivše Jugoslavije…a i u cijeloj galaksiji kad bolje razmislimo.

Ima sto albuma a i hitova, prodao 4 milijuna nosača zvuka, živio u Ameriki, živio u Engleskoj, i naravno u, Njemačkoj. Nemojte mislim da umanjujem njegovo znanje, dapače, kad ga vidimo u raznim fotografijama gdje senzualno svira svoju đitru, tada Steve Vai ali i Đimi Hendrix djeluju kao obični početnici.

Bio je član žirija u “Ratu bendova” u BiH, pored Seje i Vinka Štefanca. Emisija je sama po sebi svjevrsni vrh, a Zele je tu kao šlag na kraju torte favorizirao prave rokere, obučen u “siledžijku” bez rukava, pričao kako često ide u teretanu. Solo album za strano tržište mu se zove “Magic Love”. Zakon svih zakona. Znamo da je ovo top lista netalentiranijih članova žirija, a mi smo najtalentiranijeg stavili na prvo mjesto, ali nismo si mogli pomoći, Idesh favorizira Zeleta i nema te titule koje nije dostojan. Sami smo sebi stisnuli X, zato jer razmišljamo o imidžu.

TAGOVIbritney spears glazbeni talenti reality show talent talent show

Komentiraj