Film i TV

cgi? lol!

Aside Banners

Najnovija i najdraža nam teorija zavjere? Jedan lik iz serije Ted Lasso je zapravo CGI

Piše , Objavljeno

Ted Lasso se gleda i dalje, nove epizode druge sezone izlaze svakog petka. Nismo zagrijani kao za prvu sezonu, nestalo je osjećaja sukoba kroz koji se ukazuje vječno optimističan duh glavnog trenera, ali je serija i dalje jedna od boljih u aktualnoj ponudi.

Uhvatili smo krajičkom oka teoriju s Reddita koja se proširila Twitterom – jednog od likova zapravo ne glumi stvarna osoba već je u pitanju CGI lik. Taj lik je Roy Kent, bivši kapetan AFC Richmonda, sada umirovljeni nogometaš koji izgleda kao da je ispao iz FIFA-e. Ovaj lik je napravljen po uzoru na Royja Keanea, legende Manchester Uniteda, ali pojedini fanovi serije misle kako je Roy zapravo CGI lik, dio Appleove urote kojom će pokazati budućnost “glume” i snimanja filmova i serija.

Što misli glas naroda? Pročitaj zabavne komentare u galeriji.

Roy Kent CGI 2
Galerija

Da, njegova gluma nam djeluje na trenutke drveno i zbunjujuće, ali što očekivati od lika koji je izraubani nogometaš uništenih koljena s problemom kontrole bijesa?

Možda je do osvjetljenja koje Appleovi plaćenici koriste pri snimanju, ali sumnjamo da glumac Brett Goldstein koji glumi Kenta zapravo ne postoji.

Najnovija i najdraža nam teorija zavjere? Jedan lik iz serije Ted Lasso je zapravo CGI