Film i TV

gusarenje netom

Aside Banners

Najpopularniji filmovi – a gdje drugdje nego na torrentima: Justice League nas iznenadio!

Piše , Objavljeno

Još neko vrijeme ništa od Vikend kino reporta, rubrike koja prati zaradu s američkih kino blagajni. Sada pratimo najpopularnije filmove na torrentima jer je to zabava kojoj se velik broj ljubitelja filmova okrenuo u ovim teškim vremenima.

Filmska industrija pokušava skužiti što dalje i kako dalje, kako vratiti publiku u kina i napucati brojke do onih razina kakve su bile prije ove zdravstvene krize.

Pirati vladaju WiFi valovima, a ovo je ono što ih najviše zanima prema TorrentFreaku.

Na prvom mjestu je nastavak Justice League Darka, vrhunskog animiranog filma u kojem je najslabija karika uvjerljivo bio Batman. Nastavak imena Justice League Dark: Apokolips War je bio službeno dostupan digitalnim putem 5. svibnja, a svi znamo što to znači za piratske puteve dijeljenja sadržaja. Treba malo podeblje istražiti Constantinea, onako kako ovakom junaku i priliči.

Ovo je film s najviše DC-jevih likova u DC-jevom animiranom svemiru koji je započeo još 2007. godine s animiranim Superman: Doomsday. Taj DC-jev svemir završava s ovim filmom pa ako ste dosad pratili, nema razloga da ne pogledate. A ako niste – evo jednog zabavnog projekta. Marvelov svemir smo svi riješili, a animirani DC je puno konzistentniji od igranih DC rješenja.

Na drugo mjesto se smjestio Netflixov nasilni Extraction koji je Chrisu Hemsworthu dao nešto za isticanje osim mahanja Mjolnirom i Stormbreakerom.

Usprkos dostupnosti na Netflixu, na drugom je mjestu – što je očiti pokazatelj da nisu svi zakačeni za Netflixovu streaming uslugu kao mi. Film je zabavan, režirao ga je lik koji je bio kaskaderski dvojnik Captain Americi u par navrata. Producirala su ga braća Russo, a ako pratiš MCu znaš tko su oni. John Wick level nasilja nas je oduševio, prežuti filter ne baš previše.

Na trećem i četvrtom mjestu su Sonic The Hedgehog i Bad Boys for Life koji se vrte već neko vrijeme na ovim top listama, na petom mjestu je Birds of Prey s ludom Harley Quinn i njezinom bandom snažnih žena.

Na šestici se smjestio Greed. Ovo nije biografski film o Davoru Šukeru, ovo je satira o super-bogatim likovima koja baš i nije nešto dobro ocijenjena na IMDB-ju, ali to nije spriječilo ljude da masno downloadaju ovaj film.

Fantasy Island je na sedmom mjestu, novitet Emma je na osmom mjestu. Ako voliš staru Englesku i spletke, ovo je film za tebe. Mi nismo ti likovi.

Na devetom mjestu se drži The Gentlemen, pisali smo dovoljno puta o ovom Guy Ritchiejevom “guyritchiest” filmu. Napokon povratak formi.

I za kraj – Vin Diesel s Bloodshotom. Nismo ga još. Nekako se ne možemo natjerati. Kakav je to osjećaj? Zamisli da moraš opet gledati Daredevila s Benom Affleckom. E tako se osjećamo.

bloodshot

TAGOVIfilm najskidaniji torrenti torrenti