Film i TV

što gledati?

Aside Banners

Najpopularniji filmovi na torrentima – Bad Boysi i Trolići na vrhu, ima Guy Ritchie, ima sve

Piše , Objavljeno

Vikend kino report više ne postoji bar dok se zrak ne raščisti znaš od koga i čega, ali zato su tu torrenti, pouzdaniji nego ikad.

Da izbjegneš skrolanje zauvijek i još jedno uvjeravanje kako na Netflixu nema ništa za gledati (i ne razumiješ i dalje zašto ga tvoj brat plaća), TorrentFreak nam dao listu 10 najpopularnijih filmskih torrenata, a mi smo zahvalni.

Četiri filma su noviteti na ovoj listi, a na vrh su zasjeli Will Smith i Martin Lawrence s dugo očekivanim trećim dijelom priče o Bad Boysima – Bad Boys for Life. Nisu mladi kao nekad, ali i dalje šutaju guzice.

bad boys 1

Zabavan i pretrpan akcijom, film će vas poprilično nasmijati jer su Will Smith i Martin Lawrence okej ostarili, baš kao i njihove fore. Radnja je uglavnom predvidljiva, ali ni ne gledaš film koji se zove Bad Boys zbog poirotovskih intelektualnih stimuliranja i preobrata u radnji.

Na drugom mjestu je Trolls World Tour, animirani nastavak prvih Trolova koji su zapravo one ružne igračke iz osamdesetih pretvorene u animirani hit koji je najviše pažnje dobio zbog svog soundtracka za koji je zaslužan Justin Timberlake. Ovaj novi World Tour nismo gledali, ali razigrani soundtrack nam je često u ušima kad radimo kućni party (jer kućni party je jedini na koji smijemo “ići”).

Na trećem mjestu su braća Grimm s mračnom verzijom Gretel & Hansel, trailer izgleda poprilično mračno i idealan je film za uroniti u noć sa big-ass slušalicama na ušima. Čisto da plašenje bude kompletnije.

Na četvrtom ponosno stoji najbolji film na ovoj listi, film u kojem je Guy Ritchie napravio još jedan “guyritchiejevski” film. The Gentlemen je film za kojeg znaš čiji je čak i ako ne znaš ništa o filmu, a prespavaš uvodnu špicu. Okej je Man from UNCLE, okej je Kralj Arthur ili Robin Hood ili šta je već radio, ali Ritchie treba raditi ove svoje gangsterske s vrhunskim glumačkim ansamblima.

IP Man 4 je na petom mjestu, Donnie Yenov zaključak faze o Ip Manu još jednom dokazuje koliko je Donnie Yen underrated na globalnoj skali. Ako voliš kung fu šamaranja, IP Man 4 je film koji moraš gledati.

Na šestom je Sonic The Hedgehog, zabavan film baziran na popularnom liku s malo over-the-top Jim Carreyjem, ali sve u svemu okej potrošena dva sata u našim životima.

Vin Diesel stoji na sedmom mjestu sa svojim Bloodshotom. Napeti Underwater s Kristen Stewart i Vincentom Casselom je na osmom mjestu. Opisuju ga kao Gravity, ali pod vodom. Znaš što je Sandra Bullock prošla u Gravityju? E tako nešto. Možda i nije. Ali seeda se, otvorimo ga kad-tad.

Na deveto mjesto pade Harley Quinn sa svojim Birds of Prey, a na desetom mjestu je My Spy, akcijska komedija s Dave Bautistom koja izrazito podsjeća na Švarcija i Kindergarten Cop. Film nam je napokon prikazao Bautistu kao simpatičnog lika, a da pritom nije “nevidljivi” Drax u zelenom bodypaintu. Idealan film za bilo koje jutro, popodne, večer – vrijeme je ionako izgubilo značenje.

TAGOVIFilmovi što gledati torrenti