Film i TV

ski ni se

Aside Banners

Najpopularniji filmovi na torrentima – Bad Boysi neočekivano pali s trona, Fantasy Island prvi

Piše , Objavljeno

Nama isto nedostaje Vikend kino report, rubrika u kojoj smo neinventivno i lijeno prenosili brojke s američkog box officea. Iznosi istresenog novca na američkim blagajnama su uvijek bili jasan pokazatelj interesa šire publike za određene filmove, ali pokazatelj zadovoljstva studija te signal za potencijalne nastavke. Ako film ne prođe dobro, nema nastavaka. Sjećaš se Venoma? Mislilo se da će propasti i onda je iznenadio i sada dobivamo sve Spideyjeve negativce ikad. Toga sad ničeg nema.

Osuđeni smo na streaming servise i…khm… torrente.

Ne možemo pričati o ovom okolo naokolo, znamo da se torrent klijentima dolazi do sadržaja, danas više nego možda prije par mjeseci, a nepostojanje kino projekcija te ikakvog vanjskog života svakako pomaže torrent brojkama. TorrentFreak nam daje ove podatke svakog tjedna, mi i dalje neinventivno i lijeno nabrajamo uz nekoliko opaski.

Ovog tjedna na vrhu najskidanijih torrent filmova je Fantasy Island, horor adaptacija popularne serije iz sedamdesetih. Michaela Penu i Maggie Q ćeš prepoznati, kao i još neka lica, ali film nije baš oduševio publiku ni kritiku. Na imdb-ju ima svega 4.7 ocjenu, ali ništa te ne košta provjeriti ga. Osim ako ti policija ne upadne na vrata u nekoj akciji i zaplijeni ti hard diskove.

Na drugom mjestu je treći nastavak Bad Boysa, imenovan Bad Boys for Life. Iskreno mislimo da su to ime trebali čuvati za četvrti nastavak jer je očito da će ga biti. Bad Boys 4 Life? Nije li dobro? Onako trashy, ali potpuno očekivano za olinjale Will Smitha i Martina Lawrencea? Zabavan film ova trojka, gledaj ako nisi, nećeš ni skužiti da nema Michaela Baya.

bad boys will smith martin lawrence

Na trećem mjestu se nalazi animirani Trolls World Tour koji smo pogledali. Greška je bila što smo ga gledali trijezni, sigurni smo da ide dobro uz neke supstance jer je film jedan ogroman trip. Većina filma je WTF iako su glasovni talenti vrhunski – čak su i Georgea Clintona i Mary J. Blige dobili.

Guy Ritchie se i dalje gleda, na četvrtom mjestu sa The Gentlemen. Klasični Ritchie iz Snatch faze.

Gretel & Hansel, horor  prema priči braće Grimm je na petom mjestu. U posljednjih deset godina je i Hollywood, ali i TV svijet isisao njihova djela i klasične bajke pa se to nastavlja i s ovim.

Na šestom mjestu je novitet The Rhythm Section s Blake Lively u glavnoj ulozi. Ryan Reynoldsova žena ima kratku kosu i traži osvetu. Osveta žanr? Nekako imamo previše dobrih stvari koje ne stignemo pogledati da bismo posvećivali vrijeme i ovome.

Na sedmom mjestu je još jedan novitet – Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge, animirani film Warner Brosa koji se ne boji biti brutalan kao i igra. Dugo nismo dobili ništa ekranizirano od Mortal Kombata, a da vrijedi gledanja. Ovo je jedna od stvari koja bi vam se mogla svidjeti. Krv svuda, tu i tamo rendgenski snimci pucanja kostiju.

Od osmog do desetog mjesta su se rasporedili dobri nam znanci Sonic The Hedgehog, IP Man 4 i Bloodshot.

Do idućeg tjedna i – ne zaboravi seedat!

TAGOVIFilmovi torrenti