Film i TV

skini

Aside Banners

Najpopularniji filmovi na torrentima – zaključak Star Wars sage prvi, stiže hrpa novih filmova

Piše , Objavljeno

S obzirom da nemamo vikend kino report jer kino sjedala sada samo skupljaju prašinu, odlučili smo vam kapnuti s novim “naj” filmovima, ovaj put ne onima s najvećom zaradom nego s onima od kojih se najviše ukralo.

Znaš da to znači – oni koji se najviše ilegalno downloadaju i za koje se ne plati ni kune. Listu nam je donijela stručna stranica za torrente TorrentFreak i rezultati su zaključni s jučerašnjim datumom, 23. ožujka.

Star Wars: Episode IX je bio uvjerljivo na prvom mjestu. Zaključak Star Wars sage s kojim smo ostali poprilično razočarani je očekivano kralj ilegalnih downloada jer je u pitanju pola stoljeća stara franšiza koja ima fanove među različitim generacijama gledatelja.

star wars porsche

Na drugom mjestu se našao horor The Invisible Man koji je nekoć trebao biti superjunački film s Johnnyjem Deppom, ali kako je Depp zaronio s karijerom, film je našao novi put – čini se, pravi put. Jedan od boljih horora u kinima je izbačen ranije u digitalne vode zbog jednog od gorih horora u stvarnim životima, ali zato smo ranije dobili priliku da ga pogledamo za džabe.

1917, ratni one-take spektakl Sama Mendesa stoji na trećem mjestu i sigurno je najbolji film među ovih top 10 piratskih pothvata. Glasio je kao glavni kandidat za Oscara, ali onda je Parazit uklizao i osvojio je sve.

Na četvrtom mjestu možeš pronaći Sonica. Sonic The Hedgehog, legendarna maskota SEGA konzola sustava je dobila igranu adaptaciju, u kinima je odradila dobar posao, a sada se skida kao Nives C. na instagramu – stalno, učestalo i pregledava se puno puta.

Na petom je Jumanji: The Next Level što nam se nekako i čini kao savršen film za široke mase. Imaš The Rocka i Kevina Harta, tu je i Jack Black, a tu je i Karen Gillan u vrućim hlačicama koja šamara sve oko sebe.

Šesti je The Hunt, sedmi je Frozen II (jer je dugo već online), novi release je i Pixarov Onward koji se nalazi na osmom mjestu, ali je tek iskrsnuo u digitalnom obliku pa se nalazi tek na osmom mjestu no tek se zagrijava i očekujemo ga pri vrhu. Ove katastrofe u stvarnom svijetu su sabotirale i Disney i Pixar jer smo sigurni da bi film zaradio masne novce u kinima.

onward

Na devetom mjestu je uskrsnuo Contagion, ljudi su malo sadomazo pa ponovno gledaju ovaj film čiji naslov dovoljno govori o radnji.

Deseti je The Banker s odličnom glumačkom postavom. Samuel L. Jackson i Anthony Mackie 1960-ih u rasističkoj Americi zapošljavaju bijelca koji glumi da je predsjednik njihove kompanije, a oni glume domara i vozača. Zvuči kao nešto što gledamo već večeras.

Tu je i Nia Long, naša ljubav od malih nogu. Film je napravljen za Appleov streaming servis tako da – nismo mi krivi što filma nema u našim krajevima pa moramo onom dobrom starom “snađi se, druže”.

Ove filmove možeš naći znaš već gdje.

Novih filmova već ima koji će promijeniti krajolik ovih zlih radnji – došao je i Dolittle, Birds of Prey s Harley Quinn i brojni drugi, a sada će jako puno kino-releasove uraniti na digitalne servise što znači i više download opcija.

TAGOVIFilmovi torrent