Film i TV

ayayay mamacita.

Aside Banners

Najseksi televizijske mame

Piše , Objavljeno

Koliko puta ti se dogodilo da misliš kako je cura preseksi, a onda joj kasnije vidiš i mamu koja je još više seksi? Jasno ti bude otkud ti geni dolaze, a sretan si jer znaš u kojem će se smjeru dalje razvijati. Ove televizijske mame su razlog zašto su nam neke serije posebno ostale u sjećanju.

Screenshot at Oct 02 11-20-46

Gloria Delgado (Modern Family) – Sofia Vergara

Tko ne zna za Sofiu Vergaru, taj uistinu živi pod kamenom. Njezin teški naglasak, predivne crte lica i, nećemo se lagati, bujno poprsje. 2012. i 2013. godine je bila najplaćenija glumica na američkoj televiziji, zahvaljujući ulozi u sitcomu Modern Family. Ondje je Gloria Delgado-Pritchett žena udana za starog Al Bundya koji život provodi u trenirkama. Taj čovjek ima jedno jedino ime i to je Al Bundy. Peggy Bundy nam se isto sviđa, ali smo ipak izabrali Sofiu Vergaru za ovaj popis. Najdraža nam je scena iz filma Four Brothers kada spolno opći na veš mašini s Tyreseom, ali tamo nije mama pa općeniti dojam ide svakako modernoj mami. Evo jedan veseli niz Tumblr postova samo za vas.

http://leffeboy.tumblr.com/post/124649224790

 

http://leffeboy.tumblr.com/post/124427141460/yess

 

http://dailyactress.tumblr.com/post/124653014754/sofia-vergara-redbook-magazine-june-2015

 

Claire Huxtable (The Cosby Show) – Phylicia Rashad

Izvor: kisforkinky.com Svaki reper ili pjevač koji bi bacio koju o budućnosti bi u svojim lyricsima rekao kako želi svoju “Ms. Huxtable”. Dobra, draga, samostalna, iskrena, duhovita… Ali kad treba uzviknuti zbog nepravde, čut ćeš je brže nego grmljavinu pri proljetnom pljusku. Partnerica je u odvjetničkoj tvrtki, a još stigne održavati i skladan dom. Ako nisi bio zaljubljen u Claire, čudan si. Phylicia Rashad je 2004. godine postala prva afro-američka žena koja je osvojila Tony nagradu za najbolju kazališnu glumicu za predstavu Raisin in the Sun. Nasljeđe Phylicie Rashad je ogromno, baš kao i ono njezine najpoznatije tv-persone – Claire Huxtable. Sigurno joj se ne bi svidjelo da zna da je na ovakvoj listi.

Midge Pinciotti (That 70’s Show) – Tanya Roberts

Kad smo gledali Lude sedamdesete, ponekad nam je nedostajao kontekst jer smo bili klinci. Tek kasnije smo shvatili da Midge Pinciotti tumači Tanya Roberts, zvijezda serije Charliejevi anđeli. O Tanyi se govorilo da je treći seks simbol osamdesetih – uz Madonnu i Kim Basinger. Bila je i Bond djevojka u A View To A Kill, glumila je u Gospodaru zvijeru koji je promovirala fotkanjem za Playboy, bila je Sheena: Kraljica džungle… Bila je sve. No njezino najbolje izdanje je uvjerljivo uloga Midge Pinciotti, zgodne i nevino glupave majke u Ludim sedamdesetima. Ponekad je bila iritantna, ali smo joj to lako oprostili.

http://fycharliesangels.tumblr.com/post/71762541549/tanya-roberts-as-midge-pinciotti

 

Becky Donaldson (Full House) – Lori Loughlin

Lori Loughlin je poznatija kao teta Becky iz Pune kuće. Smiješno je kako nam se simpatije mijenjaju. Kao klinci smo gledali samo D.J. iz Pune Kuće, najstariju od sestara. Par godina kasnije, tijekom silnih repriza, smo otkrili kako ne možemo skinuti oči s tete Becky.


Prokleti stric Jesse, uvijek je birao samo najbolje. U stvarnom životu, gospođa Loughlin je udana za dizajnera Mossima i čini se da je pronašla nekakav napitak za besmrtnost jer uopće ne stari. Izgleda jednako dobro kao i prije dvadesetak godina.

Tami Taylor (Friday Night Lights) – Connie Britton

via GIPHY

Friday Night Lights je odlična serija. Usuđujemo se reći i jedna od najboljih serija u povijesti televizije. Naravno, potpuno smo pristrani. Serija prikazuje maleni gradić u Texasu gdje je američki nogomet religija, a Connie Britton tumači Tami Taylor, ženu glavnog trenera srednjoškolske ekipe. Ovo televizijsko ostvarenje nas oduševljava u potpunosti, a mama Tami je samo šećer na kraju. Dominira svakom scenom i ugodno ju je gledati kao srednjoškolsku profesoricu koja ima svoje ja i zna se opako naljutiti. Nema nam ništa draže nego gledati Tami Taylor ljutu. Osim možda gledati Tami Taylor punu razumijevanja i suosjećanja. Ma… Nema ništa bolje nego gledati Tami Taylor. Točka. Connie Britton je osvojila dva Emmya za ovu ulogu. Čudi nas kako nije barem pet, po jedan za svaku sezonu.

Lorelai Gilmore (Gilmore Girls) Lauren Graham

http://lukesdiner.tumblr.com/post/124364005740

Lorelai Gilmore zovu ultimativnim MILFom. Nikako bez razloga. Različiti medijski izvori kažu da je Lorelai najkul mama koja je ikad živjela, ali mi nismo baš mogli podnijeti “Gilmoreice”, prebrzo su pričale i nismo apsolutno ništa razumjeli (bez obzira na razinu poznavanja engleskog jezika), ali postoji i šansa da smo zablejali samo zbog tog ultimativnog MILFa. Ako trebate guglati, njezino stvarno ime je Lauren Graham. Nećemo lagati, sanjali smo je nekoliko puta.

Jessica Huang (Fresh Off The Boat) – Constance Wu

 

http://sugamuras.tumblr.com/post/116259940484

 

Constance Wu je malo psiho u seriji Fresh Off The Boat temeljenoj na memoarima poznatog kuhara Eddieja Huanga. Narator, sam Eddie Huang ističe kako su zapravo takve azijske majke, stroge i nepopustljive. Njezina slatka vanjština je u kontrastu s njenom televizijskom osobnošću i nekako smo sigurni da nam se zato neizmjerno sviđa. Ono što nas također veseli je njezina najbolja prijateljica Honey (heeej, žena se zove Honey i stvarno je medena) koja će imati puno veću ulogu u drugoj sezoni ove odlične serije pa će se njih dvije češće družiti i provoditi više vremena zajedno na ekranu. Constance tumači vrlo važnu ulogu u jednoj od rijetkih azijsko-centričnih serija na velikoj televizijskoj mreži, a u istupima u medijima je pokazala da može nositi taj teret vrlo uspješno jer je obrazovana i inteligentna.

http://katiebishop.tumblr.com/post/112699978324

 

Nancy Botwin (Weeds) – Mary-Louise Parker

 

http://lourdbillie.tumblr.com/post/82628700866/you-are-a-drug-dealer

 

Ne znamo kako, ali Weedse smo propustili. Oke, par epizoda jesmo pogledali, ali u to vrijeme nismo posjedovali leteći internet i nekako nas je zaobišlo. Svejedno smo upamtili mamu Nancy koja počne dilati nakon što joj muž iznenada umre. Ono što se dogodi u seriji je da mama razvije vlastitu sortu marihuane koja se zove MILF. O, kako je samo pogodila. Ovu majku glumi Mary Louise Parker, odlična glumica koja je pograbila i Zlatni globus i Emmy i Tony nagradu. Vidjeli ste je u brojnim filmovima, najsvježije u stripovskim filmovima RED i RED2 s Bruce Willisom, a nadamo se kako će angažmana biti još jer Mary Louise postaje bolja s godinama.

TAGOVIguzice mama mame seks seksi serije sise sofia vergara televizija

Komentiraj