Film i TV

rekordi

Aside Banners

Najveća premijera u povijesti HBO-a za House of the Dragon

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Iščekivali smo mjesecima, ali nakon što je finale Game of Thronesa ostavilo gorak okus u našim ustima, nismo polagali previše nade u prvi spin-off.

Napokon smo imali priliku pogledati prvu epizodu kada i ostatak svijeta i zaintrigirani smo. Rekli bismo čak i “oduševljeni”, ali moramo biti oprezni s takvim izrazima.

Samo u Americi je preko 9.986 milijuna ljudi pogledalo premijeru prve epizode. To je uglavnom između 20 i 40 posto ukupnog gledateljstva kroz nadolazeći tjedan. Bome pristojne brojke. A čak ni ne broje pirate.

Premijera Game of Thronesa je 2011. godine privukla 4.2 milijuna gledatelja, a premijera Euforije je privukla 2.4 milijuna gledatelja.

House of the Dragon je bazirana na romanu Fire and Blood Georgea R.R. Martina te je smještena 200 godina prije događaja u seriji Game of Thrones. Još uvijek ne znamo hoćemo li već ove sezone saznati što je sve dovelo do pada kuće Targaryen ili tek u kasnijim sezonama, ali iščekujemo svaku sljedeću epizodu. Dok nam ne iznevjere povjerenje. Nadamo se da do toga neće doći, treba nam nova doza fantasyja.

TAGOVIhbo house of the dragon serije serije 2022