Film i TV

pojeo konkurenciju

Aside Banners

Najveću zaradu na premijeri u 2021. godini je imao – Venom 2!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Sigurni smo da nije pošteno analizirati financijske rezultate filmskih premijera iz različitih dijelova 2021. godine, ali činjenice su činjenice – ljudi se sve više vraćaju u kina, a Venom je zaradio nevjerojatnih 90.1 milijun dolara u prvom vikendu prikazivanja. Sam Sony je procjenjivao da će zarada biti oko 70 milijuna dolara, ali je to nadmašeno.

Marvelov Black Widow je na dalekom drugom mjestu sa zaradom od 80 milijuna dolara, a na trećem se nalazi Shang-Chi sa zaradom od 75.5 milijuna dolara. Superjunaci vladaju filmskom industrijom kao što su nekoć vladali vesterni.

Ono što je nas šokiralo je prednost Sonyjevog superjunaka nad MCU superjunacima, ali čini se da se Venom: Let There Be Carnage dobro prodao s Tomom Hardyjem i Woodyjem Harrelsonom u glavnim ulogama.

Drugi dio priče o Venomu je režirala glumačka i CGI legenda Andy Serkis, a sigurni smo da zadovoljno trlja ruke nakon ovakvih rezultata. Film bi mogao biti prvi film nakon globalne pandemije koji će preći granicu od milijardu dolara, ali konkurencije ne nedostaje – u kinima je i Bond s No Time To Die, a uskoro stižu i Dune, Eternals i Spider-Man: No Way Home.

TAGOVIbox office marvel sony Spider-Man tom hardy venom vikend kino report