Film i TV

Aside Banners

Nakon Avengersa 4 više neće biti Captain Americe?

Piše , Objavljeno

Mislimo da i dalje ne možemo pojmiti u čemu sudjelujemo kada odlazimo na svaki film iz Marvel svemira i podupiremo masivnu franšizu koja ruši rekorde već godinama. Ne vjerujemo da će franšiza usporiti, očekujemo grandioznije i luđe avanture superjunaka, ali originalna glumačka postava bi mogla uskoro ispariti iz tog svemira.

Već neko vrijeme se šuška kako su Avengersi 4 posljednji put da Chrisa Evansa gledamo u ulozi Captain Americe, a ovim istupom na društvenim mrežama je to i potvrdio.


Recite vi nama jesmo li krivo shvatili tweet? Ove pomno izabrane riječi nam zvuče kao oproštaj.

Evans se zahvalio svima, što se još ima reći ili učiniti? Što se točno događa s Captain Americom – hoće li umrijeti ili se preseliti u drugu dimenziju ili će ga naslijediti netko drugi? Nismo sigurni. U svakom slučaju je napravio bolji posao u ovoj ulozi nego u onoj Human Torcha iz originalne Fantastične četvorke. Hvala na radu, trudu i provedenim godinama s nama.

Avengersi 4 izlaze 3. svibnja 2019. godine – ispratit ćemo Captain Americu kako to i priliči. U zadnjem redu kino dvorane s najvećim kokicama u jednoj ruci i maramicama u drugoj za brisanje suze u oku. Jedne jedine jer tako pravi muškarci plaču.

(Lažemo. Plakat ćemo više nego kao klinci na scenu u kojoj Mufasa umre!)

TAGOVIavengers Captain America Chris Evans marvel mcu

Komentiraj