Film i TV

treći mračni letač

Aside Banners

Nakon Batmana i Birdmana, Michael Keaton glumi još jednog letećeg strip-lika u novom Spider-Manu

Piše , Objavljeno

Sony i Marvel (filmska divizija) napokon surađuju, što se činilo kao znanstvena-fantastika prije nekoliko godina. Captain America: Civil War je bio savršen uvod za novog Spidermana, Spidermana kakvog zaslužujemo, srednjoškolca koji ne izgleda kao da mu je 25 godina. Bio je zabavan, a moći ćemo ga vidjeti za manje od godine dana kada će Tom Holland opet zasjati kao Peter Parker u filmu Spider-Man: Homecoming.

spider

Jedna od vijesti koja nas je oraspoložila tijekom ljeta je činjenica da je Donald Glover, još poznat kao Childish Gambino, dobio ulogu u Spidermanu. U prošlosti je pokrenuo social media kampanju da bude novi Spiderman, ali ta uloga je tada pripala Andrewu Garfieldu. Social media kampanja je proglašena poluuspješnom jer je Glover dao glas “novom Spidermanu” Milesu Moralesu u animiranoj seriji Ultimate Spider-Man. Sad u novom rebootu filma, nakon samo dva nastavka s Garfieldom, Glover je dobio još neimenovanu ulogu.

Od ljeta se nagađalo se da će i Michael Keaton biti angažiran u novom filmu o najpoznatijem pletaču mreže, predviđalo se da je u pitanju uloga glavnog negativca. Kad je otkriveno da je glavni negativac Vulture, gotovo smo bili sigurni da je to Keaton. Nagađanja su se pokazala točnima.

Predsjednik Marvel studija Kevin Feige je za Toronto Sun potvrdio kako će Michael Keaton glumiti Vulturea. Nakon mračnih superjunaka Batmana i Birdmana, Keaton će tako opet letjeti – ovaj put na strani zla kao Adrian Toomes, inžinjer koji si je iskemijao krila koja mu omogućuju let i pojačanu snagu. Više ćemo vidjeti u filmu, ali ovo su stvarno dobre vijesti.

Sad samo čekamo da procuri prva fotka Michaela Keatona u kostimu. Već se nagađa s concept artom, ali dok ne vidimo Keatona do grla zakopčanog u Vultureovo odijelo – ne vjerujemo.

Marisa Tomei se vraća kao teta May, Robert Downey Jr. će glumiti jedinu ulogu po kojoj ga pamtimo u posljednje vrijeme, a Zendaya će glumiti Peter Parkerovu prijateljicu iz srednje škole.

Ovo bi mogao biti prvi Spider-Man nakon dvojke s Tobeyem Maguireom koji će nam sjesti. Držimo fige. K’o Kevin Feige.

TAGOVIbatman birdman marvel michael keaton spiderman superjunaci

Komentiraj