Film i TV

da da da

Aside Banners

Nakon Kung Furyja stiže nam još jedan bizaran akcić s naglaskom na 80e – Commando Ninja!

Piše , Objavljeno

Braćo i sestre, Kickstarter nam ostvaruje sve snove koje smo ikad imali. Novi val je započeo s Kung Furyjem koji je prvo bio trailer pa polusatni hit film izbačen na Youtubeu, a sada će postati i dugometražni film s putovanjem kroz vrijeme, hakerima, robotima, Hitlerom i dinosaurima.

Neki ljudi su vidjeli crowdfunding platformu kao idealnu priliku da ožive svoju ljubav prema najboljem periodu u povijesti čovječanstva – a to su osamdesete godine dvadesetog stoljeća. Ne pjeva Daleka Obala bezveze o tom desetljeću!

Autor Commando Ninje je pogledao sve Schwarzeneggerove, Stalloneove, Van Dammeove, Chuck Norrisove, Seagalove i Lundgrenove filmove, napisao je scenarij i s 5 tisuća dolara je snimio dovoljno materijala za 45-minutni film.

Film će biti žešća bomba, ako je suditi prema dosad dostupnim scenama – od kojih su sve snimljene s praktičnim vizualnim efektima. Kako bi rekao Lundgren (to samo pretpostavljamo da bi rekao) – “Gren screen je za curice”.

.

Glavni lik je John, nekada član Zelenih beretki i vijetnamski veteran. Naučio je Ninjitsu dok je bio zatočen u Vijetnamu – i to od čuvara zatvora. Živi u planinama Kanade jer su ga svi zaboravili. Nemamo previše toga za dodati jer se ni ne zna previše – osim ovog kupusa koji je dostupan u traileru. Braćo i sestre, pizza s ekstra osam milimetara, sise u kadru, još malo dinosaura po uzoru na Kung Fury. Ovo će biti najbolji film – one godine kad izađe.

Ako želite s kojim dolarom pripomoći projektu i podržati sve svoje ljubavi koje ste zaboravili zbog pedikiranih i napudranih glumaca s A-liste – sada vam je prilika. Lupi im koji dolar na Kickstarteru (provjeri sve detalje OVDJE), neka osamdesete opet osvoje svijet.

TAGOVIcommando ninja kickstarter osamdesete schwarzenegger trash van damme

Komentiraj