Film i TV

željezna desanka

Aside Banners

Nakon Luke Cagea, Marvel i Netflix rasturaju s Iron Fistom

Piše , Objavljeno

Četvrti član The Defendersa, Marvelovog tima boraca za pravdu i protiv krivde je pronađen još početkom godine. Daredevilu, Jessici Jones i Lukeu Cageu se pridružio i Iron Fist, a na New York Comic Conu je prikazan i prvi trailer zahvaljujući kojem vidimo snagu Željezne Šake!

Samo tjedan dana nakon premijere čitave sezone Luke Cagea, možemo vidjeti trailer za njegovog Netflix superjunačkog nasljednika.

Luke Cageom smo oduševljeni iako glavni negativac Cottonmouth nije ni blizu Kingpinu iz Daredevila, a negativci su ono što nas najviše zanima u svim superjunačkim ostvarenjima jer oni određuju koliki su ulozi. Još uvijek ne znamo tko je negativac u Iron Fistu, ali sigurno ćemo ubrzo saznati.

Screenshot_9

Željezna desnico, pokaži nam put!

Glavno glumca Finn Jonesa poznajete iz jedne malene serije znane kao Lugarnica Game of Thrones. U Iron Fistu će Jones glumiti Daniela Randa koji postane naslovni junak nakon što u drevnom izgubljenom gradu K’un-L’unu nauči borilačke vještine i stekne mističnu moć. Naravno, odluči živjeti u New Yorku i boriti se protiv kriminala.

Premijera Iron Fista je 17. ožujka 2017. godine.

Iron Fist u "Avengers: Earth's Mightiest Heroes" (Izvor: Tumblr)

Iron Fist u “Avengers: Earth’s Mightiest Heroes” (Izvor: Tumblr)

Netflix odlično štanca ove vrhunske serije. Iako se ponekad možemo požaliti na kvalitetu dijaloga i dalje ostajemo pri svjedočanstvu kako je serijski format uvjerljivo najbolji za prezentiranje kompleksnosti Marvelovih likova.

Nakon što odgledamo Iron Fista možemo se pripremiti za Defenderse koji će se ujediniti kako bi spasili New York od prijetnje koja raste još od prvog Daredevila.

Napokon ćemo imati priliku vidjeti kako jedan superjunački tim funkcionira u serijskom formatu. Avengersi, uživajte još malo kao najbolja ekranizacija superjunačkog tima.

TAGOVIdaredevil iron fist luke cage marvel

Komentiraj