Film i TV

pjegice i pištolji

Aside Banners

Nakon uloge Jedija u Star Warsima, Daisy Ridley bi mogla postati nova Lara Croft

Piše , Objavljeno

Zaštitno lice “novih” Star Warsa bi moglo postati zaštitno lice (i tijelo) još jedne franšize.

Rey-face-1200x750

Novi Star Warsi uspješno nastavljaju s ubiranjem novca, a Daisy Ridley kao Rey je zaštitno lice sequel trilogije. Mlada, simpatična, zgodna i jaka žena u jednoj od glavnih uloga će biti inspiracija djevojčicama i djevojkama diljem svijeta, a uskoro bi se mogla pridružiti i još jednoj franšizi s jakom ženom u glavnoj ulozi.

Nova adaptacija Tomb Raidera nastaje u suradnji MGM-a (to su vam oni s lavom koji otvara ralje kao mi kad je vrijeme ručka) i Warner Brothersa, a Daisy Ridley je zasad glavna kandidatkinja.

Screenshot_65

Fascinirani smo s Larom Croft još od vremena 586-ica kad je bila sastavljena od ćoškastih poligona, a veličanstvena Angelina Jolie ju je utjelovila u filmu Lara Croft:Tomb Raider koji je bio jako promoviran kroz “repersku” reklamu za jednog mobilnog operatera. “Lara Croft pleše bungee balet”. Da, stari smo. Film nije bio nešto posebno, ali je jedno vrijeme bio film baziran na video igri s najvećom zaradom. Drugi dio priče o Lari – Cradle of Life je bio bolji – samo je šteta što ga nitko nije pogledao zbog bezveznog prvog dijela. Angelina je imala puno pamtljivih uloga, ali u našim mislima će zauvijek ostati Lara Croft.

Posljednjih godina su izdavači video igara obnovili interes za popularnom arheologinjom s nekoliko dobrih izdanja za različite gaming platforme pa je očekivano da se radi na filmskoj adaptaciji.

Ženska verzija Indiane Jonesa, s pletenicom i dva Desert Eagla opasana oko snažnih butina nam je oduvijek bila najdraži arheolog, a ako se Daisy Ridley uključi u projekt – interes bi mogao biti velik, film bi mogao biti dobar i zarada bi mogla napokon opravdati ulaganja. U današnje vrijeme dobar film znači i snimanje nastavka, a to je nešto za što ćemo navijati jer želimo vidjeti Daisy na velikom ekranu što češće.

TAGOVIangelina jolie daisy ridley lara croft star wars tomb raider

Komentiraj