Film i TV

Nadasve zanimljivo

Aside Banners

Nakon uspjeha Parazita i Batmana preostaje udruživanje! Bong Joon-ho i Robert Pattinson idu po novi SF hit

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Iz GQ-a zaključuju da je suradnja ovih dviju legendi arthouse kina ostvarenje sna svakog filmskog štrebera.

Nekoliko mjeseci nakon svojeg Bruce Wayne-Cobain Batmana, Robert Pattinson vraća se starim čudačkim putovima – tako što će tumačiti glavnu ulogu u sljedećem dugometražnom filmu Bong Joon-hoa, Mickey7.

Bit će to, nakon Okje iz 2017., prvi film Bong Joon-hoa na engleskom jeziku.

Dva filmaša poznata su i voljena po tome što su arthouse senzibilitet donijeli u mainstream pa onda ni ne čudi što ovaj film zvuči jednako čudno i intrigantno, koliko se od ovog dvojca može očekivati.

Mickey7 je distopijska znanstvena fantastika bazirana na nedavno objavljenom istoimenom romanu Edwarda Ashtona o “potrošnom” svemirskom putniku koji je poslan na gotovo samoubilačku misiju koloniziranja ledenog svijeta Niflheima.

Kada jedan Mickey umre, drugi se klonira na njegovo mjesto s većinom netaknutih sjećanja, tako da je tehnički besmrtan, na najgori mogući način.

Ali kada ova određena misija krene po zlu, Mickey7 se smatra mrtvim, a Mickey8 oživi. To je problem za oba Mickeyja – koje igra Pattinson. Potrošni dvojnici nisu dobrodošli, što znači da moraju raditi zajedno ako obojica žele preživjeti.

Povrh toga, kolonizacija ide nagore, ostavljajući sudbinu civilizacije u rukama dvaju Mickeyja.

Produkcija filma treba započeti ovog kolovoza u Velikoj Britaniji, tako da je jako upitno hoćemo li što od njega moći vidjeti u 2023.

A ništa, ide na listu.

 

TAGOVIBong Joon ho mickey7 oskar parazit Robert Pattinson Sci-Fi