Film i TV

budi bolje

Aside Banners

Nakon završetka Game of Thronesa, Kit Harrington je (svojom voljom) završio u rehabilitacijskoj klinici

Piše , Objavljeno

“They try to make me go to rehab…”

To je pjevala Amy Winehouse, ta pjesma je i dalje prva asocijacija na rehab, institucionalizirano liječenje od problema sa različitim supstancama ili štetnim oblicima ponašanja.

Game of Thrones je gotov. Histerija oko završetka se možda naizgled stišala, ali samo spomenite kraj nekom od fanova i pripremite se na bijes koji graniči s bijesom zmajeva.

Snimanje je sigurno bilo naporno, promotivna kampanja je uključivala i redovite obveze glumaca prema fanovima, kompanijama i medijskim kućama, ali sad je sve napokon gotovo.

Kit Harrington, njuška iza lika Jona Snowa, se prijavio u luksuznu rehabilitacijsku kliniku, navodno zbog stresa te pretjerane konzumacije alkohola. Publicist je dao izjavu u kojoj navodi kako je Kit odlučio iskoristiti rupu u rasporedu za odmaranje u wellnessu kako bi poradio na osobnim problemima.

Ondje će prolaziti kroz psihološko savjetovanje, ali i vježbanje mindfulness tehnika (ili ako ste hrvatski purist – pomnosti) kako bi se lakše nosio sa stresom u budućnosti. Želimo mu brz oporavak jer ima potencijal postati jedan od najvećih glumaca generacije – samo da iz njegovih usta više nikad ne čujemo dvije rečenice, a to su “I don’t want it” i “You are my queen”.

Ovo je samo još jedan podsjetnik da slavnima i bogatima nije lako.

TAGOVIGame of Thrones jon snow kit harrington rehab

Komentiraj