Film i TV

pomiješani su nam osjećaji

Aside Banners

Nakon ‘ženskih’ Ghostbustersa, gledat ćemo i žensku verziju Oceanovih 11 – s Rihannom

Piše , Objavljeno

Ekipa, game over. Odsad gledamo samo ženske filmove. Nakon ženskog reboota Ghostbustersa koji je žešće podbacio na box-officeu, dobit ćemo i žensku verziju Ocean’s Elevena. Samo što će se film zvati Ocean’s Eight.

Produkcija filma će početi u listopadu, a čini se da su producenti pronašli gotovo čitav tim žena koje su spremne pljačkati i krasti.

Sanda Bullock će tumačiti George Clooneyevu sestru koja će voditi ekipu, a pridružit će joj se Cate Blanchett, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Awkwafina i Rihanna. Ako ste dobro brojali, to je sedam žena dosad. Glasamo da završni komad slagalice bude Justin Bieber. Veselimo se Rihanninoj ulozi, navijamo da bude stručnjakinja za eksplozive, oružja te profesionalna gimnastičarka koja je posvetila život izbjegavanju crvenih zraka koje pokreću alarme u najvećim svjetskim bankama.

George Clooney i redatelj “originala” Steven Soderbergh će biti izvršni producenti. Zašto “original” u navodnicima? Jer je Soderberghov film remake izvorne Oceanove jedanaestorke iz 1960. godine s Dean Martinom, Frankom Sinatrom i Sammy Davis Jr.-om. Znači – ovo je ženski spin off remakea klasika. Pročitajte to triput brzo. Čini se da će film nastaviti tamo gdje je Ocean’s Thirteen stao.

Filmu ćemo dati šansu (jer smo gledali i Sharknado 4 i Titanic 2 pa zašto ne bismo i ovo?), ali se bojimo da ovo ne postane trend pa za par godina pogledamo Transformerice, Gremlinke i Blues Sisters.

TAGOVIfilm ghostbusters ocean's eleven

Komentiraj