Film i TV

napokon solid snake

Aside Banners

Napokon ćemo dobiti ekranizaciju Metal Gear Solida, Solid Snakea će glumiti neočekivana njuška

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Youtube Screenshot

Sony će napokon ekranizirati Metal Gear Solid. MGS je svakako serijal koji ima potencijal biti vrhunska filmska adaptacija i tako skončati kletvu video igara koji su postali (uglavnom loši) filmovi.

Glavnu ulogu će glumiti Oscar Isaac kojeg znaš iz filmova braće Coen, iz Star Warsa kao Poea Damerona, iz X-Men franšize kao Apocalypsea, a glumit će i u Duneu.

U ožujku 2019. godine je Isaac rekao kako želi glumiti u Metal Gear Solidu. Eto, ljudi. Snovi se ostvaruju, samo morate biti dovoljno hrabri sanjati ih.

Film će režirat Jordan Vogt-Roberts koji nas je osobno oduševio svojim debitantskim filmom The Kings of Summer , a kasnije je režirao i Kong: Skull Island u kojem je pokazao svoju strast prema Metal Gearu tako što je brod nazvao Gray Fox prema liku iz igara.

Kreator Metal Gear Solida Hideo Kojima je najavio filmsku adaptaciju još davne 2006. godine, ali tek sada nam je stvarno kad znamo koga ćemo gledati u glavnoj ulozi. Datum početka produkcije još nije poznat, što je očekivano s obzirom na situaciju u svijetu.

TAGOVIadaptacije film metal gear solid oscar isaac