Film i TV

spajdi u kući

Aside Banners

Napokon imamo Spider-Man trailer – ovo će biti DOBRO!

Piše , Objavljeno

Geek outali smo potpuno kada smo vidjeli teaser za Spider-Mana, a sada hiperventiliramo nakon što je puštena u opticaj puna verzija trailera.

Još jedan reboot – nakon reboota s Andrew Garfieldom? Garfield je bio okej, ali se Sony previše trudio postaviti novi svemir sa svojim Spider-Man vlasništvom pa nije ispalo onako kako je trebalo i morali su iščupati žicu i ubiti tu verziju Spideya. Šteta, mislimo da se Garfield lijepo snašao u ulozi.

Ono što nas je oduševilo je smjer u kojem je reboot išao otkad su ga najavili. Za glavnu ulogu je izabran Tom Holland, tinejdžer koji će napokon utjeloviti tinejdžera Petera Parkera, a svojom kratkom pojavom u Avengersima nam je dano do znanja da je Holland vrhunski izbor za ulogu.

U traileru možemo vidjeti da se Peter Parker mora nositi sa srednjom školom, zaljubljenosti, presmiješnim odnosom sa svojim mentorom Tony Starkom, a tu su i pljačkaši koji se maskiraju u Avengerse.

U traileru smo napokon vidjeli kako izgleda Vulture, glavni negativac filma kojeg će glumiti Michael Keaton. Izgleda odlično, a bez maske blago poremećeno. Baš onako kako negativac treba biti.

U filmu će glumiti i Zendaya i naravno Robert Downey Jr. te Donald Glover (a.k.a. Childish Gambino, provjerite njegov novi album!!!), Marisa Tomei i brojni drugi.

Kad film izlazi? 7. srpnja 2017. Načekat ćemo se, ali izgleda da će se čekanje isplatiti.

TAGOVImarvel spiderman superjunaci

Komentiraj