Film i TV

više sezona, više sreće

Aside Banners

Napokon smo saznali koliko će Stranger Things imati sezona – odrađujemo happy dance

Piše , Objavljeno

Prva sezona Stranger Thingsa je nadmašila sva moguća očekivanja, postala je kultno ostvarenje koje ćemo puštati svojim klincima zajedno s Gooniesima, Indiana Jonesom, E.T.-em i sličnim divotama iz osamdesetih. Netflixu je brzo postalo jasno da će morati upogoniti i snimanje druge sezone, a nama je laknulo kad smo čuli tu vijest.

Sve dobre stvari dođu kraju pa će tako jednom i Stranger Things skončati pa su tako i braća Duffer, kreatori ove hit serije, rekli da ne planiraju razvodniti sve samo da traje zauvijek.

Za Entertainment Weekly su izjavili kako vide četiri ili pet sezona – što zvuči kao pristojan broj sezona, a vjerujemo da uz Netflixovo ulaganje sve sezone mogu biti kvalitetne. Također, ovo praktički znači da ćemo gledati Eleven, Willa i ostale kako odrastaju, što nas itekako veže s likovima, a sigurno će im pomoći i u budućoj karijeri. Čuli smo svašta, ima i novih likova u gradu, Eleven se vraća, Will pati od post-traumatskog stresa, a zanima nas hoćemo li ikad vidjeti zadovoljenu pravdu za ono što se dogodilo Barb!

Druga sezona će biti premijerno prikazana na Noć vještica. To znači još osam i po mjeseci čekanja, ali hej – barem znamo da će biti dobra. Mora. S ovim se ne može zaribati nikako.

TAGOVIfilm Netflix stranger things

Komentiraj