Film i TV

daj ga daj ga

Aside Banners

Napokon trailer i datum premijere za drugu sezonu Atlante, hit serije Donalda Glovera

Piše , Objavljeno

2016. godine smo objavili popis najboljih serija, a u samom vrhu je bila i Atlanta Donalda Glovera. Možda ga znate kao Troya iz Communityja, možda ga znate kao repera/pjevača Childish Gambina, a uskoro ćete ga znati i kao Landa Calrissiana iz Star Warsa – ali televizijski rad je okrunio savršenom prvom sezonom humoristične serije koja je često djelovala kao eksperiment u umjetnosti i slobodi izražavanja.

Trailer je pušten u opticaj na ovogodišnjim Golden Globesima, a ono što nas je posebno oduševilo je soundtrack samog trailera – Sonderov singl “Too Fast” (dva producenta i Brent Faihyaz kojeg ste čuli na Goldlinkovoj Crew). Već znamo da je soundtrack bomba, a ne sumnjamo ni u seriju čija druga sezona nosi naziv “Robbin’ Season”.

Na press turneji su Donald Glover i Stephen Glover pričali o novoj sezoni te kako su inspiraciju pronašli u Tiny Toons crtiću “How I Spent My Vacation”.

“Epizode s bile poslagane u osam ili devet epizoda, ali ako ste ih gledali zajedno, onda su se činile kao film. (…) Uzeli smo tu ideju za čitavu priču, ispričanu u malim djelićima koji mogu izgledati samostalno i odvojeno od cjeline, ali su zapravo jedna stvar.”

Mi već oduševljeni. Premijera? 1. ožujka! Ovo će biti dugačka zima.

Pogledajte trailer za drugu sezonu Atlante…

.

U novoj sezoni želimo još više Dariusa!

Više o Donaldu Gloveru čitaj ovdje – Donald Glover je Childish Gambino – televizijska, glazbena i filmska zvijezda

TAGOVIatlanta childish gambino donald glover fox fx najbolje serije serija serije

Komentiraj