Film i TV

Aside Banners

Napokon trailer za Scorsesejev film The Irishman – de Niro, Pacino, Pesci opet u mafijaškim kombinacijama

Piše , Objavljeno

Naslušali smo se o Irishmanu, skupoj Netflixovoj produkciji iza koje stoji nitko drugi nego Martin Scorsese, a glumačku postavu predvode tri Oscarovca – Robert de Niro, Al Pacino i Joe Pesci. Napokon smo dobili trailer za ovu krimi-dramu, to je sve što smo htjeli. Idući korak je da želimo cijeli film.

.

Jasno nam je da ovo neće biti box-office hit, iako u potpunosti zaslužuje biti. Film o plaćeniku Franku Sheeranu je nastao prema romanu Charlesa Brandta I Heard You Paint Houses, a u filmu ćemo vidjeti još brojne poznate face kao što su Jesse Plemons, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Harvey Keitel i Ray Romano. Radnja se proteže kroz nekoliko desetljeća, a tu uskače računalna tehnologija koja će pomladiti Bobby de Nira, a vjerojatno i druge glumce.

Film otvara New York Film Festival u rujnu, na Netflixu bi mogao biti ubrzo nakon toga. Prestižan film na Netflixu, pretpostavljamo da je tako tempirano zbog brojnih konkurentskih streaming usluga koje stižu krajem godine od kojih je najjača svakako Disney+.

TAGOVIfilm Martin Scorsese Netflix robert de niro