Film i TV

"pičim solo ka han solo!"

Aside Banners

Napokon trailer za Solo: A Star Wars Story – pogledajte kako izgleda Han Solo u akciji

Piše , Objavljeno

Bojali smo se da je film o Han Solu u većim problemima jer je premijera najavljena za svibanj, a nismo vidjeli apsolutno nikakve prizore iz filma – što je jako čudno s obzirom da se neki filmovi oglašavaju teaserima i po godinu dana unaprijed. Sve što smo dosad o Solu dobili od studija je superkreativno ime – “Solo: A Star Wars Story”. Još je bilo problema s redateljima, sad je valjda sve pod kontrolom i Ron Howard je završio film, a zahvaljujući malenom sportskom događaju pod imenom Super Bowl smo dobili i trailer za film. I izgleda dobro, ali smo još uvijek malo skeptični.

Pogledaj trailer:

.

Želi biti najbolji pilot u galaksiji, a čini nam se da je Woody Harrelson u svakom mogućem filmu pa tako u ovom sastavlja posadu za velike domete. Donald Glover kao Lando Calrissian, jedva čekamo to vidjeti, a tu je i Emilia Clarke te Thandie Newton.

Svibanj će biti gust mjesec za hitove – Avengers: Infinity War izlazi 4. svibnja, a nastavak Deadpoola 18. svibnja. Hoće li Solo proći fino kada izađe 25. kolovoza? U pitanju je Star Wars film, kakvo je to pitanje?

TAGOVIfilm han solo star wars trailer

Komentiraj