Film i TV

daaaaj

Aside Banners

Napokon trailer za Star Wars: Visions, fanovi će moći gledati nove sukobe Jedija i Sitha

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Bilo je jasno da se nitko neće moći nadmetati s Disneyjem kada su otkupili Marvel i Star Wars. Kasnije su predstavili svoj streaming servis Disney+, a već neko vrijeme poziciju na tržištu ojačavaju novim sadržajima iz Marvel i Star Wars “banke”.

Najnovije u nizu Star Wars ostvarenja je Star Wars: Visions, animirana serija od devet epizoda od kojih će svaka biti napravljena u različitom anime stilu. Disney surađuje s različitim anime studijima u Japanu, a brzo su skužili da u svakom studiju postoje hardcore Star Wars fanovi.

Dobili smo i trailer koji je pozitivno utjecao na naše raspoloženje danas.

Ovo nas podsjeća na Animatrix, animiranu antologiju Matrix priča u jednom filmu koja nam je bila fascinantna kada je izašla, ali smo tada bili tinejdžeri koje je bilo lako impresionirati. Ali hej… kad su Star Warsi u pitanju, uvijek smo tinejdžeri.

Antologija će biti predstavljena s japanskim i engleskim audio zapisom, a ono što nas posebno veseli je angažman poznatih lica glasova kao što su Joseph Gordon-Levitt, Lucy Liu, Kyle Chandler, Neil Patrick Harris, Alison Brie, Henry Golding, George Takei i David Harbour. Vani je i verzija trailera sinkronizirana na engleski gdje ćete čuti neke od ovih glasova, ali sasvim smo sigurni da će pravi anime fanovi gledati ovo ostvarenje na japanskom.

Ako želiš još malo sadržaja prije nego serija počne sa streamingom na Disney+ krajem rujna, evo i jedan behind-the-scenes video.

TAGOVIanime disney disney plus star wars