Film i TV

daj nam, daj nam...

Aside Banners

Napokon znamo kada stiže Deadpool 2 (i dva nova X-Men filma)

Piše , Objavljeno

Očekujemo nastavak Deadpoola još od trenutka kada se zakotrljala odjavna špica prvog dijela. Fox je najavio release date jučer, a nastavak kino-hita možemo očekivati… wait for it.. 1. lipnja 2018. godine. To će brzo, pogotovo ako uzmemo u obzir koliko superjunačkih filmova i serija dolazi da nam skrati čekanje – ali jedno je sigurno, ništa neće biti kao Deadpool.

U “dvojci” ćemo napokon i vidjeti plaćenika znanog kao Cable, a glumit će ga Josh Brolin. Pitanje je vremena kada će drugi X-meni postati dio Deadpoolovog svemira.

U 2018. će, osim Deadpoola, izaći i dva filma iz X-Men franšize jer to je skoro jedino što Foxu drži glavu iznad vode kad su u pitanju superherojski filmovi.

Prvi od njih će biti New Mutants, spin-off s mlađim mutantima koji ćemo gledati čak i ranije od Deadpoola, 13. travnja 2018. godine, a u studenom stiže nastavak X-Mena: Apocalypsea nazavan X-Men: Dark Phoenix. Nismo bili oduševljeni Apocalypseom iz više razloga, ali ovaj “nastavak” nam daje nadu. Svi koji su čitali X-Mene znaju o čemu se radi, vidjet ćemo Jean Grey u jednom od najboljih storylineova u X-Men svemiru. Idemo ga opet prelistati proswipeati na tabletu.

TAGOVIdeadpool Filmovi marvel X-Men

Komentiraj