Film i TV

kuje i bijelo

Aside Banners

Naravno da Will Ferrell snima jedan film o kokainu za Netflix, a drugi o Euroviziji

Piše , Objavljeno

Sve više i više filmskih zvijezda radi filmove za Netflix. Neki uživaju u kreativnoj kontroli i bjanko čeku kompanije kao Martin Scorsese, neki nisu kreativni – ali hej puno novca za eksplozije (Michael Bay), a neki pak oživljavaju karijere kao što je Eddie Murphy za Dolemite is my Name. Nažalost, velik broj Netflix originala ispadne… paaaa… na glavu i odjednom lijeva strana tijela ne radi kako treba, a nastaju i komplikacije u govoru, a i film slini sam po sebi, a svima nam ga je teško gledati. Khm Adam Sandler khm.

Nadamo se da se to neće dogoditi i s Willom Ferrellom. Ova legenda će glumiti u filmu temeljenom na istinitim događajima o očajnom čovjeku koji traga za brdom kokaina na Karibima.

Netflix već ima dokumentarac The Legend of Cocaine Island koji možete pogledati sad odmah sad. Priča je to o obiteljskom čovjeku i malenom poduzetniku koji se pokušava dokopati kokaina u vrijednosti od 2 milijuna dolara. Okuplja ekipu koja ne zna ništa o prodaji i dilanju. Vjerujemo da tu postane smiješno.

Baci oko na trailer za dokumentarac:

Will Ferrell je lik koji bi mogao napraviti savršen film od ovog.

Ako vam ovo nije dovoljno dobrih vijesti, u pripremi je još jedan film za Netflix koji se zove vrlo jednostavno – Eurovision.

On i Rachel McAdams će glumiti islandske pjevače Larsa Erickssonga i Sigrit Ericksdottir koji dobiju svetu priliku predstavljati svoju otočnu naciju na najvećem svjetskom pjevačkom natjecanju. U filmu će biti i Dan Stevens, Pierce Brosnan i Demi Lovato. To znači malo veći projekt. Može! Očekujemo debilnost jednaku, a nadamo se i veću od Blades of Glory.

TAGOVINetflix will ferrell