Film i TV

memorizzz

Aside Banners

Naših šest najdražih priča iz djetinjstva koje će imati svoj remake

Piše , Objavljeno

Često, kada završi omiljen nam film smo tužni i želimo da traje još samo malo. Onda ga gledamo iznova i iznova sve dok tvorci filma ne shvate kako je film u biti zlatna koka i odluče i na njihovo i naše veselje napraviti remake!

Tako je Disney počeo raditi remakeove svojih klasičnih crtanih filmova kao što su Dumbo, Kralj lavova i Aladdin. Sam u kući, Tom i Jerry, i Gospodar prstenova samo su  neki od filmova koji će također doživjeti svoje uskrsnuće.

The Chronicles of Narnia

Screenshot_16

Netflix je dobio prava na adaptaciju svih 7 knjiga Clive Lewisa o Narniji. Tvrtka će objaviti filmove i emisiju o čarobnom svemiru i djeci koja su u njega ušla. Već se zna da je “kreativni arhitekt” ovog projekta Matthew Aldrich, lik koji je napisao scenarij za Oscarom nagrađenog Cocoa.

The Little Mermaid

Screenshot_17

Uskoro ćemo vidjeti i Disneyevu “Malu sirenu”. Glumica za glavnu ulogu je pronađena, iako se pričalo o mogućnosti da Zendaya zaigra glavnu ulogu, ipak je odluka pala na Halle Bailey iz glazbenog dua Chloe X Halle. Princa bi mogao zaigrati Harry Styles, a Terry Crews jako želi biti moćni vladar mora te otac Male sirene.

Lady and the Tramp

Screenshot_18

Disney je već donio odluku da s modernim tehnologijama snimi remake Dama i Skitnica (ili kome je draže Maza i Lunja).  Već je poznato i da će glavnu žensku ulogu izgovoriti Tessa Thompson, koja je glumila Valkiru u Thoru: Ragnarok, a glavna muška uloga pripala je Justinu Therouxu, koji je najpoznatiji po Američkom psihu i Djevojci u vlaku.

Home Alone

Screenshot_19

Ryan Reynolds će biti producent Home Alone filma za odrasle (ne takav film za odrasle, perverznjaci). I, najvjerojatnije će upravo on prikazati Kevina 20-ak godina kasnije. Film će ispričati priču o gubitniku koji je konstantno pod utjecajem droge (lol) i pokušava potjerati pljačkaše koji žele provaliti u njegovu kuću. Film će se najvjerojatnije zvati Stoned Alone. Jedva čekamo ovo gledati za Božić.

Tom and Jerry

Screenshot_22

Tvrtka Warner Bros. svih nas je obradovala s viješću kako će ponovno oživjeti Tom i Jerry-a. Remake bi trebao biti objavljen 2021. Napravit će mješavinu crtića i filma s omiljenim nam mačkom i mišem. Budući da likovi neće pričati, kao ni u originalu, nećemo čuti nikakva poznata imena. Jedino što će se promijeniti je što ćemo sada vjerojatno biti na strani Toma…

Ghostbusters

Screenshot_23

Remake ovog filma bit će objavljen u ljeto 2020. U ovom trenutku možete pogledati trailer. Ali osim toga, o filmu gotovo da nemamo nikakvih informacija. Jedino što sada znamo je da će ovaj put Ghostbusteri biti mnogo mlađi nego u izvornim filmovima.

Finn Wolfhard, kojeg se vjerojatno sjećate iz Stranger Thingsa gdje se zapravo pojavio u kostimu Ghostbusters, igrat će jednu od glavnih uloga.

TAGOVImala sirena Narnija remake Stone Alone Tom i Jerry