Film i TV

spidey se vratio!

Aside Banners

Nastavak revolucionarnog Spider-Mana zaradio ogroman novac u premijernom vikendu prikazivanja

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Miles Morales se vratio u novoj avanturi. Još većoj i još šarenijoj. Nije jedini. Uz njega su i Gwen i obitelj, a kroz film ćete sresti još neke poznate likove.

Spider-Man: Across the Spider-Verse je u premijernom vikendu na američkom tržištu zaradio 120.5 milijuna dolara i tako prešišao konkurenciju za nekoliko krugova. Prvi Sonyjev animirani Spider-Man iz 2018. godine je zaradio svega 35 milijuna dolara u premijernom vikendu prikazivanja. Jasno je o kakvom se filmu radilo kada je stvorio ovoliko iščekivanje za nastavak.

Jedini veći premijerni vikend na američkom tržištu ove godine je imao The Super Mario Bros. Movie sa 137 milijuna dolara.

https://twitter.com/TheCartoonBase/status/1665381979968221186

„Mala sirena” je ovog vikenda pala na drugo mjesto zarade s novih 40.6 milijuna dolara.

Na trećem mjestu se smjestila adaptacija kratke priče Stephena Kinga The Boogeyman, horor 20th Century Studiosa sa zaradom od 12.3 milijuna dolara.

Na četvrtom mjestu se još uvijek drže Čuvari galaksije vol. 3 s novih 10.2 milijuna dolara, a na petom je Fast X s novih 9.24 milijuna dolara. Globalna zarada filma dosad iznosi 603.2 milijuna dolara. Nije mala stvar, ali kako stvari već sada izgledaju — Spider-Verse će ovo zaraditi već za koji vikend.

TAGOVIanimirani film box office filmska zarada sony Spider-Man spider-verse zarada