Film i TV

što se događa?

Aside Banners

Nekoć glumio serijskog ubojicu Dextera, a sada ih lovi u novom Netflix ostvarenju

Piše , Objavljeno

Ne, ovo nije Mindhunter. Michael C. Hall ima novu ulogu. Najpoznatiji po ulozi Dextera, forenzičara koji je ujedno i serijski ubojica, sada će glumiti detektiva koji lovi misterioznog serijskog ubojicu u novom trileru koji se sprema izaći na Netflixu krajem rujna. Ime filma je In the Shadow of the Moon.

Film je režirao Jim Mickle, pobjednik Sundancea, tako da možda ovo uopće ne bude još jedan prosječan “direct-to-Netflix” film na kakve smo uglavnom navikli.

Michael C. Hall će pokušati uloviti serijskog ubojicu koji ostavlja žrtve s misterioznim tragovima ugriza na vratu, ali ipak nije glavna uloga.

Glavna uloga je dočekala Boyda Holbrooka kojeg već znate iz Narcosa, gdje je glumio Steve Murphyja, američkog DEA agenta koji je je pokušavao čopiti Escobara. On glumi policajca koji želi postati detektiv. Prati serijskog ubojicu koji se misteriozno pojavljuje svakih devet godina, ali u jednom trenutku za ubojstva više ne postoje znanstvena objašnjenja, a opsesija za pronalaskom je sve jača.

Pogledajte trailer:

.

Dovoljno nadnaravnih elemenata ima u traileru da nam se ovo učini kao zanimljiv materijal za bilo koju rujansku večer.

Redatelj filma je poznat po svojim žanrovski fluidnim filmovima koji koketiraju s elementima horora, ovaj film toliko obećaje da postoji mogućnost da će ga pogledati gotovo svaka faca koja ima pristup Netflixu, a upravo to je ono što treba Netflixu u posljednje vrijeme – ekskluzivan sadržaj zbog kojeg će pretplatnici ostati kod njih.

27. rujna. Tada udaramo tu play ikonicu!

TAGOVIfilm Netflix