Film i TV

bude dobro

Aside Banners

Nekoć karakterni glumac, sada Marvelov superjunak – Oscar Isaac šamara likove na treningu

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Moon Knight je Marvelov superjunak o kojem nismo znali previše dok ga nisu izvukli iz arhiva za novu Disney+ seriju i dali glavnu ulogu dotad isključivo karakternom glumcu Oscaru Isaacu.

Da, glumio je i u Star Warsima i u X-Menima negativca Apocalypsea, ali nam to nisu bile akcijske uloge u pravom smislu riječi sa vratolomijama i tučnjavama. Sada napokon imamo priliku vidjeti Isaaca u treningu i čini nam se da su u Marvelu dobro izabrali.

Nismo stručnjaci za borilačke sportove, ali Isaac nam ne izgleda ništa lošije od Keanua Reevesa koji također ne oklijeva zaprljati ruke borbom i strunjače znojem.

Moon Night je plaćenik koji crpi snagu iz Mjeseca. Često ga se uspoređuje s Batmanom – obojica su poduzetnici s brdom love, a tom lovom si kupuju igračke kako bi se učinkovito borili protiv zločina. Obojica su vrhunski detektivi i koriste gadgete, ali Moon Night ima supermoći za razliku od Brucea Waynea. Mi se veselimo projektu – kao i svakom Marvelovom. Što reći, jadni smo i bez kriterija.

U seriji će glumiti i Ethan Hawke koji je pristao na ulogu upravo zbog Isaacovog angažmana. Priča se da će Hawke biti glavni negativac, a ako scenarij bude dobar – mogli bismo dobiti zlikovca kakvog priželjkujemo već neko vrijeme u Marvelovom svemiru. Killmonger i Thanos nam nisu dovoljni.

TAGOVIdisney marvel mcu moon knight oscar isaac