Film i TV

ponuda filmova buja

Aside Banners

Nema kina, ali ima torrenata – 10 najskidanijih filmova prošlog tjedna

Piše , Objavljeno

Vikend kino report više ne postoji bar dok se zrak ne raščisti znaš od koga i čega, ali zato su tu torrenti, pouzdaniji nego ikad.

Uvijek smo mislili da je u svijetu filmskih torrenata najveselije doba prije samih Oscara kada screeneri većine filmova iscure na net, ali sada i filmovi koji su prije svega tjedan-dva bili u kinima dostupni svima u pokušaju da se minimiziraju gubitci zbog nefunkcioniranja kino dvorana. TorrentFreak nam dao listu 10 najpopularnijih filmskih torrenata, a mi smo zahvalni.

Šest novih filmova je na ovoj top 10 listi, a na samom vrhu je ćelavi Vin Diesel u superjunakom Bloodshotu.

bloodshot

Čini se da Vin Diesel želi započeti svoj stripovski svemir, ali moglo bi se zalomiti da se to ne dogodi. Uspoređuju filmsku priču i estetiku s Daredevilom (da da, Affleckovim Daredevilom) i Ghostriderom, a to baš i nije neka špica.

Na drugom mjestu je Birds of Prey, Harley Quinn je pokazala da DC napokon uspijeva skužiti formulu koja privlači ljude u kina, a da ne požale svoje parice. Dobar dio recepta je imati i Margot Robbie koja rastura u ovoj ludoj ulozi.

margot robbie harley quinn birds of prey

Na trećem mjestu je Onward, animirani film nastao iz braka Disneya i Pixara koji bi sigurno bio hitčina da virusi nisu imali drukčije planove.

onward

Na četvrtom mjestu je The Invisible Man, dosta dobar horor kojem trebaš dati šansu.

Na petom je Guy Ritchie sa svojim The Gentlemen, filmom koji uključuje poslovnjake, azijsku mafiju, Collina Farrella kao boksačkog trenera i jako puno trave. Simpatično ostvarenje s vrhunskom glumačkom postavom, nemaš razloga ne pogledati ga.

Šesti su Star Warsi, čini se da su svi pogledali čim je torrent izašao pa je sad popularnost malo pala zbog novih filmova.

Preporučamo film sa sedmog mjesta Bad Boys for Life. Will Smith i Martin Lawrence su se ovim filmom savršeno prilagodili novom stadiju svojih života i karijera, a opet je tu taj stari, napucani Bad Boys štih, ovaj put bez Michaela Baya.

Ratni spektakl 1917 je na osmom mjestu, košarkaška drama s Ben Affleckom The Way Back je na devetom mjestu (od redatelja Warriora, top preporuka bar po referencama, gledat ćemo ga i sami ovih dana), a na desetom mjestu je ekranizacija romana Jacka Londona The Call of the Wild s Harrisonom Fordom u glavnoj ulozi i CGI psom koji se miri sa svojom divljom stranom.

Ima svega, sigurno ćeš naći nešto za sebe. Čisto da možeš kupiti film na BluRayu potpuno legalno, naravno.

TAGOVIFilmovi piratstvo torrenti