Film i TV

hejtanje po redditu

Banner 300

Nepopularna mišljenja o poznatim filmovima – ajde da se netko i to sve usudio reći

Piše , Objavljeno

Ovdje u Ideshu, veliki smo zagovaratelji ideje da svatko ima svoj ukus i da svatko ima pravo birati kakva mu se glazba ili film sviđa, ili ne sviđa, bez da ih itko osuđuje.

LOL. Zajebavamo se, totalno ćemo te osuđivati ako kažeš da voliš Cardi B ili Baku Prase. Ne jer mislimo da imamo bolji ukus od tebe (iako malo i to), već zato jer volimo biti hejteri, i ovo je jebotevećkoji dan u karanteni.

Kako bi se ispuhali, odlučili smo pretražiti mjesto na kojemu se uvijek nađe zadovoljavajuća količina hejta – Redditu. A ako nešto najviše volimo kritizirati, onda su to popularni filmovi. Oni koje bi svi “trebali voljeti”.  Naišli smo na thread koji je posvećen upravo tome- ljudi dijele nepopularna mišljenja o popularnim filmovima.

via GIPHY

Gravity

Mrzio sam taj film. Radim za zrakoplovnu tvrtku koja proizvodi stvari za International Space Station. Taj čitav film kao da je napravljen samo da Sandra Bullock nosi usko seksi svemirsko odjelo. Svemir nije seksi. I što satelitske krhotine rade u istoj orbiti kao i ISS?”

Jurassic World

“Ne shvaćam kako je postao tako popularan. Potajno želim da dinosauri pobijede i pojedu sve glavne likove.”

Filmovi o superherojima

“Jednostavno smatram da je čitav koncept superheroja glup i jadan i nije mi stalo do Marvela ili DC-a, ali ne možete im izbjeći više od desetljeća. Tako sam umoran.”

Fantastic Beasts and Where to Find Them

“Bio sam veliki obožavalac Harryja Pottera (iako ni ti filmovi nisu sjajni) i Rowling je potpuno izgubila moje poštovanje s ovim očajnim potezom za zgrtanje para na temelju slave prvotnih knjiga. To me baš ljuti. Ali očito se ljudima ipak sviđa. Nemam pojma zašto.”

The Greatest Showman

“Mislim da je ovaj film odvratan i neoriginalan alat koji se koristi da bi se tetošila moderna publika koja se želi osjećati jedinstveno i individualno. Sjećam se kako sam rekao svojim prijateljima koliko sam ga mrzio nakon što sam ga vidio, a suprug moje prijateljice se stvarno uzrujao zbog mene, a zatim nastavio pisati post na Facebooku o tome kako sam “jednostavno out of touch”, jer mi se film nije svidio. Lol.”

Frozen

“Imam dvije djevojčice, 3 i 7. Moja se najstarija odjenula kao Elsa dvije godine zaredom u Noći vještica (zajedno sa svim djevojkama iz cijelog razreda). Doslovno sam imao mali napad panike kada sam vidio da izlazi Frozen 2. Ne veselim se ovome …”

Ready Player One

“Kao netko kome je vrlo bliska kultura štrebera, shvatio sam ovo kao jeftino podilaženje  masovnom tržištu sa zapletom gdje jadni štreber osvoji djevojku iz snova, koji nas sve skupa ponižava.  Bilo je to samo smeće.”

E.T.

Mrzim E.T. Jebeno čudni vanzemaljski ljigavac.

The Hobbit

Ja sam veliki obožavatelj LOTR-a. Dvaput sam pročitao Hobbit i bio toliko oduševljen kad su se pojavili filmovi. Prvi je jedini film koji sam pogledao. Bio sam toliko razočaran.
Po mom mišljenju bio je previše animiran i usmjeren klincima. Nisam se ni gnjavio s drugim. Oni jednostavno ne djeluju kao da su dio LOTR univerzuma koji je PJ usavršio u originalnoj trilogiji filmova.”

Mr. Bean

“Kao, shvaćam, ali ne želim gledati više od 30 sekundi.”

Filmovi s Tom Cruiseom

“Jednostavno ne mogu podnijeti gledanje bilo čega gdje je, samo mi stvara intenzivan osjećaj nelagode. To je razlog zašto nisam gledao Edge of tomorrow iako sam volio knjigu.”

Iznenadili smo se s koliko smo se njih složili (iako lik sa superjunacima očito ima ozbiljnih problema). S kojim se vi slažete?

 

 

TAGOVIpopularni filmovi reddit