Film i TV

masno

Aside Banners

Netflix će iskeširati najviše novca dosad za špijunski triler s Ryanom Goslingom i Chrisom Evansom

Piše , Objavljeno

Tradicionalno iskustvo odlaska u kino dvorane je u ovom periodu ljudske povijesti na holdu, ali zato streaming divovi postaju još veći u pomanjkanju konkurencije. Netflix je tako osnažio svoju poziciju na tržištu, ulažu sve više i više u velike filmove, a sada su prvi put ikad došli do budžeta od 200 milijuna dolara.

Ovakvi budžeti su uglavnom rezervirani za ljetne hitove, a čini se da Netflix jako vjeruje u svoj brand kad su spremni odvojiti se od tolikog novca.

Oklada za dobru gledanost je skoro sigurna – i puno lošiji filmovi s velikim imenima su se gledali, a sada imaju film s nekim od najvećih glumaca današnjice. Ryan Gosling i Chris Evans će glumiti u The Gray Man, filmu baziranom na serijalu knjiga o bivšem operativcu CIA-e koji je sada freelancer. Njega će tumačiti Gosling.

Kad kažemo “freelancer”, ne mislimo na grafičkog dizajnera koji radi s plaže na Baliju već na plaćenog ubojicu koji operira po cijelom svijetu, a vječno ga lovi bivši kolega kojeg glumi Chris Evans.

Da stvari zazvuče još primamljivije, film će režirati braća Russo, dežurni odgovorni za posljednjih nekoliko najvažnijih Marvel filmova.

“Ideja je stvoriti franšizu i čitav svemir oko Ryana. Svi smo se obvezali na prvi film, a ako sve prođe dobro, mogli bismo doći i do drugog filma.”

To je izjava Joea Russoa koji je i napisao scenarij. Produkcija bi trebala početi u siječnju 2021. godine što znači da ga nećemo baš gledati skoro u udobnosti vlastitih domova, ali nam je drago da se događaju ovako velike stvari. Konkurenti sigurno prate, mogli bismo dobiti masnih filmova na sve strane.

TAGOVIbraća russo Chris Evans Netflix ryan gosling