Film i TV

može!

Banner 300

Netflix masno iskeširao za nastavke iznenađujućeg detektivskog hita Knives Out

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Netflix je zaključio jedan jako dobar posao. Iskeširat će preko 400 milijuna dolara za dva nastavka Knives Outa, hita iz 2019. godine.

Knives Out je bio film Riana Johnsona koji je odao počast romanima Agathe Christie, a uveo je još jednog detektiva prepoznatljivog imena u svijet popkulture – Benoita Blanca kojeg je glumio i kojeg će i dalje glumiti Daniel Craig.

.

Knives Out je ukupno zaradio 311 milijuna dolara s budžetom od svega 40 milijuna pa se može reći da je bio HITČINA. Svi su se pomamili za nastavkom čim ga je Johnson najavio, a pod svi mislimo na streaming divove Netflix, Amazon i Apple. Volimo trilogije, a ova bi nam mogla biti iznimno draga. Zašto? Jer je Johnson uspio oživjeti duh starih TV filmova s Herculeom Poirotom, a opet smo počeli vagati činjenice i razmišljati tko je počinitelj.

Cijena je narasla čim se potvrdilo da će Daniel Craig nastaviti s ulogom detektiva Benoita Blanca pa se sad priča kako je dogovor pao oko cifre od 450 milijuna dolara.

Johnson je u intervjuu 2019. godine izjavio kako je mislio na kraj filma staviti karticu teksta na kojoj će pisati “Benoit Blanc will return”, ali nije bio siguran kakav će interes publike biti za filmom i ima li to uopće smisla. Sada mu je sigurno žao što to nije iskoristio, s ovakvim financijama će moći snimiti vrhunske filmove.

TAGOVIdaniel craig dobri filmovi knives out trilogije